Publicația industriei TECH regionale

Platforma educațională pentru elevi “VreauLa” a lansat o secțiune gratuită pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat. Fondatorii vor 50.000 de utilizatori până la finalul 2022 pentru întreaga platformă

  • O secțiune nouă pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat
  • Target: 50.000 de utilizatori până la finalul 2022 
  • Peste 300 de lecții 
  • Aproape 150 de teste
  • Mai mult de 4.000 de întrebări grilă 

București, 26 mai 2021: Platforma educațională pentru elevi “Vreau La” se extinde cu “Vreau La Examen”, o secțiune dedicată celor care vor să se pregătească online pentru examenul de Bacalaureat sau pentru Evaluarea Națională. Platforma este gratuită, are 21.000 de utilizatori, iar fondatorii vizează să ajungă la 50.000 până la finalul anului viitor. 

În parteneriat cu Consiliul Național al Elevilor, platforma de e-learning pune la dispoziția elevilor lecții prezentate schematic la materii precum Limba și literatura română, Matematică, Istorie, dar și teste de autoevaluare. Simulările și testele sunt actualizate, iar rezultatele sunt oferite în timp real. 

În cautare de profesori care să creeze teste

La realizarea materialelor au participat atât studenți din cadrul asociațiilor studențesti, cât și voluntari ai Consiliului Național al Elevilor. În acest moment, platforma oferă: 

  • 300+ materiale la șapte materii
  • 146 teste de antrenament
  • 4000+ întrebări de tip grilă, împărțite pe capitole
  • tips & tricks pentru învățare rapidă

“Am lansat această platformă pentru a-i ajuta pe elevi să învețe mai eficient, dar și să se poată autoevalua. Știm cu toții cât de important este să avem instrumentele care să ne permită să învățăm astfel încât să obținem rezultatele pe care ni le dorim. Până la finalul anului vrem să adăugăm teste pentru toate materiile și să găsim cât mai mulți voluntari care să creeze conținut. Un alt obiectiv este să atragem sponsorizări, întrucât pentru a crește avem nevoie de mai mulți profesori care să facă grile constant”, afirmă Mihai Pîrvuleț, co-fondator VreauLa.

11.000 de elevi de la lansarea secțiunii pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

Platforma “VreauLa” a fost lansată în aprilie 2020 de Mihai Pîrvuleț și Codruț Lemeni, studenți la Politehnică în anul II-lea. Inițial, site-ul cuprindea teste pentru admiterea la Universitatea Politehnică din București, la Facultatea de Drept și cea de Medicină. În urmă cu o lună cei doi co-fondatori au lansat și secțiunea VreauLaExamen pentru pregătirea elevilor pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Site-ul are 21.000 de utilizatori pentru toate cele patru secțiuni: VreauLaPoli, VreauLaMedicina, VreauLaDrept, VreauLaExamen. Dintre acestia, 11.000 de liceeni sunt utilizatori ai VreauLaExamen, secțiune dedicată Bacalaureatului și Examinării Naționale. Fondatorii își doresc să atragă 50.000 de utilizatori până la finalul 2022. 

Functionalități noi

În acest an școlar, platforma “VreauLa” are funcționalități noi: 

  • elevii își pot compara progresul săptămânal cu ceilalți utilizatori 
  • în fiecare săptămână este adăugat un test nou pentru ca elevii să fie inspirați să lucreze constant;
  • pe lângă teste, platforma cuprindeși materiale de învățare la diferite materii.

“VreauLa” este în căutare de profesori și colaboratori interesați să contribuie cu teste noi pentru a veni în sprijinul elevilor și a crește lista de materii disponibile online. 

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.