Publicația industriei TECH regionale

ARIADNEXT câștigă premiul „New Market Entrant” acordat de Outsourcing Today

București, 25 mai 2021 – ARIADNEXT, o companie europeană cu sediul central in Franța, specializată în verificarea identității la distanță obține premiul „New Market Entrant” oferit de către Outsourcing Today, România. 

Prezentat la cea de-a saptea ediție a Forumului și Premiului Serviciilor de Afaceri din România , pe 25 mai, acest premiu recunoaște performanța unei noi companii care și-a început operațiunile pe piața din România

ARIADNEXT este mândru să își dezvolte activitățile pe piața din România 

Pentru ARIADNEXT, primirea acestui premiu este o mare recompensă și recunoaștere pe piața din România. Prezent în 5 țări din Europa, ARIADNEXT este o companie europeană ce dezvolta tehnologii cheie pentru a creste încrederea în economia digitală . 

Prin serviciile sale de identificare digitală si semnatura electronica care sunt in deplina concordanta cu reglementările europene,  ARIADNEXT contribuie la autonomia strategică a Europei și la protecția cetățenilor săi. 

„ Pentru noi, Europa nu este doar o piață de cucerit. Este o convingere. Este convingerea profundă că este imperativ să dezvoltăm și să oferim soluții digitale care sunt adânc înrădăcinate în valorile noastre comune, care îmbogățesc viața fiecăruia dintre noi, respectă libertățile individuale și oferă un cadru de schimb reglementat și echitabil. ”Explică Guillaume Despagne , președintele ARIADNEXT.   

În ultimii ani, ARIADNEXT a ales să investească in multe proiecte în România pentru a câștiga un loc pe piață. In 2020 a fost deschis un centru de procesare manuală la Iași. ARIADNEXT a închiriat 850 de metri pătrați în clădirea de birouri Centro și intenționează să creeze cel putin 100 de locuri de muncă în Iași până la sfârșitul anului 2021, ca urmare a lansării unui nou serviciu al companiei: verificarea manuală a autenticității documentele de identitate.

„ Am ales România pentru a ne deschide centrul pentru a oferi clienților noștri un serviciu conform cu GDPR. Am ales orașul Iași mai precis datorită legăturilor istorice cu Franța și, în plus, pentru că orașul Iași are cea mai puternică creștere a serviciilor IT în 2019 ”, a spus Guillaume Despagne .

Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare