Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

ARIADNEXT câștigă premiul „New Market Entrant” acordat de Outsourcing Today

București, 25 mai 2021 – ARIADNEXT, o companie europeană cu sediul central in Franța, specializată în verificarea identității la distanță obține premiul „New Market Entrant” oferit de către Outsourcing Today, România. 

Prezentat la cea de-a saptea ediție a Forumului și Premiului Serviciilor de Afaceri din România , pe 25 mai, acest premiu recunoaște performanța unei noi companii care și-a început operațiunile pe piața din România

ARIADNEXT este mândru să își dezvolte activitățile pe piața din România 

Pentru ARIADNEXT, primirea acestui premiu este o mare recompensă și recunoaștere pe piața din România. Prezent în 5 țări din Europa, ARIADNEXT este o companie europeană ce dezvolta tehnologii cheie pentru a creste încrederea în economia digitală . 

Prin serviciile sale de identificare digitală si semnatura electronica care sunt in deplina concordanta cu reglementările europene,  ARIADNEXT contribuie la autonomia strategică a Europei și la protecția cetățenilor săi. 

„ Pentru noi, Europa nu este doar o piață de cucerit. Este o convingere. Este convingerea profundă că este imperativ să dezvoltăm și să oferim soluții digitale care sunt adânc înrădăcinate în valorile noastre comune, care îmbogățesc viața fiecăruia dintre noi, respectă libertățile individuale și oferă un cadru de schimb reglementat și echitabil. ”Explică Guillaume Despagne , președintele ARIADNEXT.   

În ultimii ani, ARIADNEXT a ales să investească in multe proiecte în România pentru a câștiga un loc pe piață. In 2020 a fost deschis un centru de procesare manuală la Iași. ARIADNEXT a închiriat 850 de metri pătrați în clădirea de birouri Centro și intenționează să creeze cel putin 100 de locuri de muncă în Iași până la sfârșitul anului 2021, ca urmare a lansării unui nou serviciu al companiei: verificarea manuală a autenticității documentele de identitate.

„ Am ales România pentru a ne deschide centrul pentru a oferi clienților noștri un serviciu conform cu GDPR. Am ales orașul Iași mai precis datorită legăturilor istorice cu Franța și, în plus, pentru că orașul Iași are cea mai puternică creștere a serviciilor IT în 2019 ”, a spus Guillaume Despagne .

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.