Publicația industriei TECH regionale

ARIADNEXT câștigă premiul „New Market Entrant” acordat de Outsourcing Today

București, 25 mai 2021 – ARIADNEXT, o companie europeană cu sediul central in Franța, specializată în verificarea identității la distanță obține premiul „New Market Entrant” oferit de către Outsourcing Today, România. 

Prezentat la cea de-a saptea ediție a Forumului și Premiului Serviciilor de Afaceri din România , pe 25 mai, acest premiu recunoaște performanța unei noi companii care și-a început operațiunile pe piața din România

ARIADNEXT este mândru să își dezvolte activitățile pe piața din România 

Pentru ARIADNEXT, primirea acestui premiu este o mare recompensă și recunoaștere pe piața din România. Prezent în 5 țări din Europa, ARIADNEXT este o companie europeană ce dezvolta tehnologii cheie pentru a creste încrederea în economia digitală . 

Prin serviciile sale de identificare digitală si semnatura electronica care sunt in deplina concordanta cu reglementările europene,  ARIADNEXT contribuie la autonomia strategică a Europei și la protecția cetățenilor săi. 

„ Pentru noi, Europa nu este doar o piață de cucerit. Este o convingere. Este convingerea profundă că este imperativ să dezvoltăm și să oferim soluții digitale care sunt adânc înrădăcinate în valorile noastre comune, care îmbogățesc viața fiecăruia dintre noi, respectă libertățile individuale și oferă un cadru de schimb reglementat și echitabil. ”Explică Guillaume Despagne , președintele ARIADNEXT.   

În ultimii ani, ARIADNEXT a ales să investească in multe proiecte în România pentru a câștiga un loc pe piață. In 2020 a fost deschis un centru de procesare manuală la Iași. ARIADNEXT a închiriat 850 de metri pătrați în clădirea de birouri Centro și intenționează să creeze cel putin 100 de locuri de muncă în Iași până la sfârșitul anului 2021, ca urmare a lansării unui nou serviciu al companiei: verificarea manuală a autenticității documentele de identitate.

„ Am ales România pentru a ne deschide centrul pentru a oferi clienților noștri un serviciu conform cu GDPR. Am ales orașul Iași mai precis datorită legăturilor istorice cu Franța și, în plus, pentru că orașul Iași are cea mai puternică creștere a serviciilor IT în 2019 ”, a spus Guillaume Despagne .

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).