Publicația industriei TECH regionale

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

pin awards

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai 2024, la Centrul de evenimente Agora. Evenimentul, se va bucura de o prezență de peste 200 de participanți din antreprenoriatul local și a companiilor multinaționale din domeniu, care își desfășoară o parte din operațiuni la Iași. 

Evenimentul se va transmite live pe pagina de Facebook PIN magazine. De asemenea, te invităm să intri pe www.pinawards.ro pentru a fi la curent cu noutățile noastre.

Premiile se vor acorda pe trei secțiuni (Companii, Proiecte, Oameni), fiecare dintre acestea fiind împărțite într-un total de 15 categorii, prezentate pe site-ul www.pinawards.ro. Premiile Special Jury Prize și Prize for the Entire Activity vor fi acordare direct de către juriu și nu vor fi supuse nominalizării. Noutatea față de anul trecut este categoria Shared Services Center of the Year.

Cele trei categorii ale galei sunt:

PROJECTS

Education Initiative of the Year

Top Employer Branding Initiative

Best Tech Initiative in Republic of Moldova

Prize for the Impact in Community

CSR Initiative of the Year

Office Design of the Year

COMPANIES

Most Active Tech Company in Western Moldova (except Iași)

Start-Up of the Year

New entrant of the Year

IT Company of the Year

Shared Services Center of the Year

PEOPLE

Manager of the Year

Tech Woman of the Year

Special Jury Prize

Prize for the entire activity

Organizatorii galei PIN awards 2024 invită întreaga comunitate tech să nominalizeze oamenii, companiile și inițiativele din industria TECH care au creat impact pozitiv în regiune la gala PIN awards 2024. Prietenii, persoanele terțe din domeniu și managerii cu putere de decizie sunt invitați să nominalizeze și să distribuie mai departe vestea. Termenul limită al completării formularelor de nominalizare este 30 aprilie 2024.

Nominalizează și tu aici: https://pinawards.ro/nominalizare/

„Ne dorim ca în acest an gala PIN awards 2024 să mizeze în special pe celebrarea industriei TECH și a oamenilor care depun eforturi să inoveze și să schimbe în bine comunități și percepții. Scopul nostru este să lăsăm la o parte etichetele puse de niște premii sau trofee și să punem în lumină idei care să ne inspire, să ne conecteze cu rezultatele optimiste ale muncii noastre colective. În ciuda tuturor schimbărilor și presiunilor economice din industrie, avem cu ce miza pentru un viitor tech mai bun.”, declară Dan Zaharia, co-organizator gala PIN awards 2024.

Juriul desemnat să decidă câștigătorii este format din reprezentanți ai mediului universitar tehnic din Iași și antreprenori din industria TECH. 

PIN Forum este anul acesta la a doua sesiune. Dezbaterile pe teme TECH se vor desfășura înaintea galei PIN Awards,  tot în 23 mai 2024, și vor fi dedicate în special studenților. People of Tech, comunitatea dedicată pasionaților de tehnologie, va fi din nou partenerul galei în ceea ce privește desfășurarea acestor activități.

PIN Magazine este revista industriei regionale de IT & Outsourcing, tipărită într-un tiraj de 1.000 de exemplare color (> 40 pagini) cu distribuiție țintită spre companii de IT și mediu universitar relevant. Revista conține editoriale, interviuri și articole despre brandul de angajator, tendințe și analize, tehnologii, educație, imobiliare, birouri vii, evenimente și comunități IT.

Fab Lab Iași face parte dintr-o rețea globală de laboratoare create cu scopul facilitării inovației si a fabricației digitale.

PIN Map Iași este o hartă a birourilor moderne din Iași care va contine si inițiativele care contează pentru industria IT & Outsourcing (aeroport, start-up hub-uri, săli de conferință, stații de încărcare mașini electrice), precum și locații ale viitoarelor proiecte de clădiri verzi de birouri.

Gala premiilor PIN este un eveniment anual și are ca intenție să răsplăteasca firmele și companiile solide, start-up-urile inovatoare, antreprenoriatul curajos din regiune, evenimentele comunitare relevante, precum și proiectele durabile ale mediului academic.

Sponsorii evenimentului: BCR, Orange, Genpact, HCL Tech, Conduent, Pentalog / Globant, Tremend, SCC Romania

Parteneri media: Ziarul de Iași, Moldova Economica, Ziarul Evenimentul, Radio HIT Iași, Radio Viva FM, Iașul nostru, Transilvania Business, Startup Café, Start-up.ro, The Diplomat, PIN Magazine

Parteneri educaționali: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași

Alți parteneri:  Extind, Acolad Dental, Optimism Works, Sigmatic, Wink Public Multimedia, Școala informală de IT, PIN Map Iași.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.