Publicația industriei TECH regionale

Visma Software România își deschide larg porțile la Iași

Visma are o cultură și o viziune dedicate schimbării, încrederii și îmbunătățirii continue a soluțiilor din domeniul IT.  Visma Software, una dintre cele mai mari companii dezvoltatoare de produse software din România, este prezentă și în Iași. Compania originară din Scandinavia este activează de 15 ani în țară, având două centre puternice de cercetare și dezvoltare în Sibiu și Timișoara. 

Echipele sunt nerăbdătoare să-și cunoască viitorii colegi, astfel, începând cu jumătatea lunii Aprilie, primele posturi au fost deja publicate pe site-urile de recrutare. Colaborarea cu noii colegi va începe cât de curând.

În anul 2020 Visma Software s-a bucurat de o creștere semnificativă a numărului de angajări. Se pare că anul 2021 este la fel de prielnic pentru compania norvegiană, aceasta deschizând o nouă locație care va deveni în timp la fel de puternică precum cele de la Timișoara și Sibiu, iar obiectivul pentru anul acesta este ca echipa să se mărească cu cel puțin 20 de colegi noi în Iași. 

„În ciuda pandemiei, am avut un an grozav în 2020, iar dacă ar fi să rezum, obiectivul nostru cheie pentru acest an și pentru cel viitor este legat de creșterea afacerii. România continuă să fie unul dintre pilonii de creștere cheie ai organizației noastre de centru de competență. De ce Iași? Vrem să continuăm să investim în comunitățile locale, iar Iașiul este unul dintre hub-urile tehnologice cu cea mai rapidă creștere din Europa conform statisticilor YoY. Unul dintre aspectele cheie pe care intenționăm să le aducem pe piața locală este o combinație între o cultură unică a companiei nordice, fiind parte a unei echipe internaționale într-un model de livrare hibrid nonconformist” , declară Daniel Reisenauer, Managing Director Visma Software România.

Pandemia și cultura organizațională. Dacă pentru multe companii pandemia a dezechilibrat mediul de lucru, pentru Visma cultura organizațională includea deja metoda work from home, fapt ce nu a influențat productivitatea echipei. Totodată, 2021 continuă cu acțiunile începute încă de anul precedent, și anume: tranziția către un birou hibrid, flexibil, comunicarea și colaborarea eficientă la distanță. Și pentru că știm că nimic nu poate înlocuii interacțiunea umană și spiritul de echipă am reușit, cu succes, să organizăm activități outdoor de grup, cu un numar limitată de persoane.

Începând cu luna Martie 2020, toți angajații au fost încurajați să folosească orice echipament al companiei pentru a lucra de acasă, iar în anul 2021 toți angajații pot lucra de oriunde din țară. În plus, începând cu luna Iunie, Visma acordă un suport financiar pentru work from home. De asemenea, deoarece compania susține eforturile celor care luptă pentru finalul pandemiei, ziua aleasă pentru vaccin este liberă. Totodată, birourile sunt deschise și acum pentru cei care preferă să le folosească, desigur respectând măsurile de siguranță. 

În fiecare an Visma și-a arătat constant susținerea comunităților locale, donând spitalelor, școlilor și implicându-se în mai multe evenimente caritabile. Aceeași susținere o va avea și comunitatea din Iași. 

„Tripletex are un mare succes în construirea de echipe în România și Norvegia. Angajăm cei mai buni profesioniști și vedem contribuții extraordinare din partea colegilorr noștri din echipele din România. Acum extindem acest succes și așteptăm cu nerăbdare să obținem și mai multe talente extraordinare de la noul hub Visma din Iași” , a declarat Jan Strandbakke, Director Tripletex.

Compania oferă produse de software care simplifică și automatizează procesele într-o gamă largă de domenii de activitate, inclusiv contabilitate, management financiar, achiziții, resurse umane și salarizare, pentru sectorul privat, public și educație. Astfel, printre posturile ce se așteaptă a fi ocupate se numără:

  • C# Developers
  • Java Developers
  • Front-End Developers (Angular, React, vue.js
  • Mobile Developers (Android, iOS)
  • Infrastructure Engineers (AWS, Azure, Google)
  • Technical QA’s

De ce Visma?

Pentru că se ghidează după un stil de lucru norvegian, încurajează stilul unic al fiecărui angajat, susține comunicarea deschisă, relațiile de încredere, încurajează flexibilitatea din orice punct de vedere, totodată și echilibrul dintre viața personală și cea profesională. Pe de altă parte, un alt aspect care îi diferențiază pe cei de la Visma este și faptul că Fab Lab2 va fi noul spațiu de lucru modern pentru Visma din Iași, realizat în colaborare cu cea mai mare companie de office design din România. Lista beneficiilor celor din Iași include pe lângă munca într-o echipă de profesioniști și: conferințe în fiecare an – în diferite țări cu scopul de a învăța și dezvolta, colaborări cu diferiți colegi pentru a genera cele mai grozave idei, timp de dezvoltare – firma respectă timpul personal de studiu. Desigur trebuie să amintim și călătoriile și experiențele din team-building. 

În prezent, echipa Visma numără 600 de angajați (290 în Timișoara și 310 în Sibiu). Din totalul de mai sus, 100 au fost angajați în anul 2020, an în care compania s-a concentrat la adaptarea la noua normalitate creată de contextul pandemic. Pe lângă toate acestea, firma susține dezvoltare continuă a carierei, oferă corectitudine și încredere, pachet atractiv și divers de salarii și beneficii, apartamente de vacanță ale companiei în Spania și Franța.  Totodată, compania este #1 în topul companiilor SaaS (Software as a service). 

La nivel european, compania Visma activează de peste 20 de ani pe piața produselor software pentru automatizare și gestionare. Compania produce sisteme integrate ERP (Enterprise Resource Planning) – sisteme ce mediază, în timp real, afaceri din întreaga lume, procese complementare POS, CRM, produse bancare și produse pentru automatizarea plăților online.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).