Publicația industriei TECH regionale

YOXO anunta portarea 100% digitala din orice retea cu prima luna fara plata

București, 11 mai 2021YOXO, primul abonament de mobil complet digital din România,  administrat în întregime prin intermediul unei aplicaţii mobile, introduce procesul de portare 100% digitală, dar și prima lună fără plată pentru cei care aleg să își porteze numărul pe YOXO și să experimenteze avantajele celui mai flexibil abonament.

Proces simplu și rapid, 100% digital

Odată cu această lansare, una dintre cele mai solicitate funcționalități, portarea 100% digitală, devine de acum disponibilă clienților din toate rețelele. Clienții nu mai sunt nevoiți să se deplaseze fizic într-un magazin pentru transferul numărului de telefon din altă rețea, pentru că totul se întâmplă în câțiva pași simpli, direct de pe telefon, complet digital. Astfel, aceștia trebuie doar să descarce aplicația YOXO și să-și creeze un cont, să comande un SIM cu număr temporar pe care să îl activeze, să completeze informațiile despre data portării, iar numărul dorit va fi apoi transferat automat pe SIM-ul YOXO.

În plus, procesul elimină complet nevoia documentelor de hârtie, iar clienții nu mai sunt nevoiți să aștepte să fie contactați din call center sau să rămână conectați într-un apel pentru a lua legătura cu un operator. Asta înseamnă că au mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat, elimină drumurile neesențiale și au control și vizibilitate completă asupra întregului proces de portare.

De asemenea, toți cei care aleg să își porteze numărul pe YOXO până la data de 30 iulie 2021 beneficiază de prima lună de abonament fără plată, pentru a testa dacă YOXO este potrivit pentru ei.

Mai multe informații despre portarea 100% digitală sunt disponibile pe: www.yoxo.ro/portare/

Din orice rețea vii, la YOXO găsești cele mai cool beneficii

YOXO este abonamentul 100% digital, complet configurabil în functie de nevoi și preferințe, ce oferă utilizatorilor o experiență simplificată pentru accesarea serviciilor de voce şi date din cea mai bună reţea mobilă din România, Orange, totul într-un serviciu direct şi rapid de la cumpărare până la utilizare.

Clienții se bucură astfel de o ofertă simplă și accesibilă, ce include 3 abonamente dintre care pot alege în funcție de nevoile lor: cu 20 GB, 60 GB sau 100 GB, ce pot fi gestionate și schimbate în fiecare lună direct din aplicație. Plata abonamentului se face la fel de simplu, complet digital, automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicație.

Detalii despre toate beneficiile YOXO, dar și despre cele mai noi promoții pe: yoxo.ro

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.