Publicația industriei TECH regionale

Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2023

TIMM 2023 - pinmagazine

Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Iași (AIMM Iași) organizează, în perioada 1 – 3 noiembrie a.c., TÂRGUL ÎNTREPRINDERILOR MICI ȘI MIJLOCII  2023, eveniment ce va avea loc la Iaşi, în incinta Palas Mall – Atrium.

Pentru a participa la târg, operatorii economici se pot înscrie pe site-ul www.programe-imm.ro, la secțiunea TIMM Iași, aplicaţia urmând să fie deschisă începând cu data de 12.10.2023, ora 10:00. Ultima zi în care se pot face înscrieri este 29.10.2023, ora 20:00.

Dintre beneficiile acordate operatorilor economici participanți, fac parte:

  • Asigurarea participării gratuite la târg pentru beneficiarii selectaţi în urma înscrierii electronice în cadrul programului;
  • Acordarea fiecărui participant a unei sume forfetare, în valoare de 2500 RON/beneficiar, pentru cheltuieli destinate deplasării şi cazării participanților, condiționată de prezența zilnică la TIMM ediția 2023 pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului și de respectarea procedurii de implementare a programului.

Acţiunile desfăşurate în cadrul Programului sunt: expoziție cu vânzare a produselor și serviciilor oferite de firmele participante, organizarea de seminarii, mese rotunde, ateliere de lucru şi prezentări în scopul promovării produselor şi serviciilor realizate de către participanți și activități de promovare a evenimentului.

Pot beneficia de facilitățile enunțate anterior următorii operatori economici: întreprinderi mici şi mijlocii, definite conform  Legii nr. 346/2004, care îndeplinesc, cumulativ, la data solicitării, următoarele criterii:

a) sunt organizate în baza Legii nr.31/1990 privind societăţile comerciale sau în baza OUG nr. 6/2011 pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii debutanţi în afaceri;

b) au capital social integral privat;

c) se încadrează în categoria întreprinderilor mici și mijlocii conform prevederilor Legii nr. 346/2004;

d) au completat formularul de înscriere (Anexa 1) în cadrul Programului, iar în urma verificării au fost selectaţi să participe la eveniment;

e) nu au fost subiectul unei decizii / ordin de recuperare a unui ajutor de stat / de minimis a Comisiei Europene / al unui alt furnizor de ajutor, sau, în cazul în care au făcut obiectul unei astfel de decizii, aceasta a fost deja executată și creanța a fost integral recuperată, inclusiv dobânda de recuperare aferentă.

f) nu au depăşit plafonul de minimis de 200.000,00 de euro pe durata a trei exerciţii financiare pentru o întreprindere unică, aşa cum este acesta definită de Regulamentul UE nr. 1407/2013 al Comisiei din 18 decembrie 2013 şi 100.000 de euro pe durata a trei exerciţii financiare pentru beneficiarii care desfăşoară activităţi de transport rutier de mărfuri în contul terţilor sau contra cost. Plafoanele se aplică indiferent de forma ajutorului de minimis sau de obiectivul urmărit şi indiferent dacă ajutorul este acordat din fonduri de la bugetul de stat sau din fonduri europene.

Totodată, precizăm că, în perioada 4 – 5 noiembrie, evenimentul va continua cu organizarea de ateliere de lucru, cursuri și dezbateri pe tematica generală a târgului, respectiv IT și Cyber Security.   

Pentru informații legate de înscriere și condiții de participare, puteți accesa site-ul www.programe-imm.ro, secțiunea TIMM Iași, aplicaţie deschisă începând cu 12.10.2023, ora 10.00, sau ne puteți contacta direct la sediul AIMM Iași: Bd.Tudor Vladimirescu, nr. 45 A, bl. B2, parter, Iași, județul Iași, tel: 0371402212, email: [email protected], [email protected].

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).