Publicația industriei TECH regionale

Startup-ul Nestor atrage o rundă de investiții de $2 mil. pentru a ajută companiile să exceleze operațional

  • Nestor, startup-ul cu fondatori români care aduce împreună cele mai importante operațiuni de talent management printr-o abordare bazată pe skill-uri, atrage o rundă de investiții de 2 milioane de dolari. Anterior, Nestor, a trecut prin acceleratorul Y Combinator.
  • Runda este condusă de Eleven Ventures, un fond de investiții care a ajutat startup-uri de tehnologie precum Payhawk si Gtmhub să se extindă la nivel global. În rundă au participat și Underline Ventures și business angels proeminenți din San Francisco.
  • Platforma Nestor este utilizată de companii de dimensiuni medii și mari, din Europa, America de Nord și America Latină. Atingând o adopție de 98% la nivel organizațional, Nestor ajută angajații să devină mai implicați în execuția strategiei de business și să aibă o autonomie mai mare asupra dezvoltării carierei lor.
  • Compania va folosi investiția pentru a se focusa pe accelerarea expansiunii pe piețele nou intrate și a-și crește echipele de vânzări și customer success.

Startup-ul Nestor, o Platformă de People Intelligence care transformă modul în care organizațiile își dezvoltă și își rețin angajații prin crearea unui limbaj comun axat pe skill-uri, a anunțat astăzi atragerea unei runde de investiții de 2 milioane de dolari. Runda a fost condusă de Eleven Ventures, cu participarea Underline Ventures și a mai multor business angels din San Francisco. Investitorul principal, fondul de investiții Eleven Ventures, a fost un susținător timpuriu și a jucat un rol important în extinderea pe piețele globale a unor companii de tehnologie precum Payhawk si Gtmhub, în verticalele Fintech și “Future of work”. Startup-ul a participat anterior acestei runde și în acceleratorul Y Combinator. 

Tranziția către un mediu de lucru hibrid experimentată pe parcursul ultimilor ani, împreună cu tendințe globale pe piața muncii cum ar fi “The Great Resignation” și “Quiet Quitting”, au forțat organizațiile să regândească și să redefinească fundamental strategiile de dezvoltare a angajaților. Arhitectura inflexibilă prin care organizațiile definesc job-urile, împreună cu construirea programelor de training fără a lua în considerare decalajul dintre abilitățile necesare și competențe reale ale angajatului, în mod clar nu își mai au locul în această nouă dinamică a forței de muncă. Acest lucru are de asemenea și un impact negativ direct asupra motivării angajaților, care au sentimentul că nu au niciun cuvânt de spus asupra modului în care își îndeplinesc atribuțiile la muncă. Dezvoltarea forței de muncă a viitorului este agilă, aliniată cu nevoile de business și democratizată pentru a oferi angajaților mai multă autonomie, oportunități și imparțialitate.

Nestor este Platforma de People Intelligence care aduce împreună procesele de engagement, management al performanței și dezvoltare a angajaților printr-o abordare bazată pe skill-uri. Soluția utilizează predictive analytics și un sistem inteligent de nudging automation pentru a ajuta organizațiile să dezvolte și să rețină angajații. Platforma conectează competențele cu cele mai importante procese de talent management prin crearea unui profil unitar bazat pe skill-uri care permite angajaților să identifice direcții noi posibile în cariera profesională sau să preia noi roluri în interiorul companiei, bazate atât pe interesele proprii cât și pe nevoile organizaționale. Cu ajutorul Nestor, fiecare angajat este încurajat să preia controlul asupra dezvoltării proprii, să acceseze noi oportunități de creștere, să se implice în inițiative transversale și să învețe skill-uri de viitor.

Cu o rata de adopție de 98%  la nivel organizațional, platforma Nestor se bucură de încrederea managerilor și liderilor de HR din organizații vizionare, de dimensiuni medii și mari, inclusiv companii din top Fortune 500, din Europa, America de Nord și America Latină. Cu ajutorul Nestor, angajații văd rezultate clare în avansarea carierei, își dezvoltă noi skill-uri și competențe, descoperă noi oportunități, pot accesa noi roluri în companie și rămân alături de companie pe termen lung.

Nestor va folosi această rundă de investiții pentru a dezvolta echipele de vânzări și customer success și a accelera expansiunea în segmentul enterprise pe piețele din SUA și America Latină. Nestor va investi în continuare în inovație la nivelul produsului și intenționează să lanseze un modul inteligent pentru planificarea carierei cu ajutorul căruia angajații vor putea explora cu usurință care sunt direcțiile alternative pe care le pot urma în carieră și care sunt skill-urile și competențele pe care ar trebui să le dezvolte în perioada următoare.

Bogdan Apostol, CEO & Co-fondator Nestor: “Fiecare angajat are un potențial unic. Viziunea noastra este de a crea acel spațiu în care fiecare angajat primește oportunitatea potrivită la momentul potrivit pentru a-și îmbunătăți continuu abilitățile ce îl vor ajuta să își dezvolte cariera profesională. Ajutăm organizațiile să contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea fiecărui angajat și să dăm liderilor de resurse umane abilitatea de a construi strategii agile de HR, strategii care se extind dincolo de abordarea tradițională a joburilor prin plasarea skill-urilor în centrul celor mai* importante procese de talent management.”

Vassil Terziev, Managing Partner Eleven: “Bogdan și echipa să aduc o perspectivă nouă pieței de aplicații software, de people analytics și managementul talentelor, o piață care astăzi valorează miliarde de dolari. Platforma Nestor oferă vizibilitate angajaților asupra unor active non-lineare așa cum sunt skill-urile și abilitățile angajaților, engagementul, performanța, cultura și mobilitatea carierei într-un mod intuitiv dar în același timp inteligent. Suntem încântați să ne alăturăm călătoriei echipei Nestor de a oferi o Platformă de People Intelligence pentru a sprijini organizațiile din întreaga lume.”

Contact
e: [email protected].
w: https://nestorup.com/

Despre Nestor

Avându-i ca fondatori pe Bogdan Apostol și Raluca Apostol, Nestor este Platforma de People Intelligence care transformă modul în care organizațiile dezvoltă și rețin talentul prin crearea unui limbaj comun bazat pe skill-uri. Pornind de la o abordare bazată pe skill-uri, soluția Nestor unifică obiectivele, feedback-ul, competențele și comportamentele pentru a oferi informații acționabile de ultima generație și pentru a ajuta liderii de HR să ia decizii strategice mai rapid. Nestor utilizează predictive analytics și un sistem de nudging automation pentru a oferi angajaților cele mai potrivite oportunități de dezvoltare a carierei profesionale. Cu o rată de adopție de neegalat, platforma Nestor se bucură de încrederea managerilor și a liderilor de resurse umane din companii Fortune 500 pentru a construi strategii HR de succes.

Despre Eleven Ventures

Eleven Ventures este unul dintre liderii fondurilor de VCs early-stage din Europa de Sud-Est, cu investiții în startup-uri începând cu 2012. Cu peste 150 de investiții de-a lungul celor 10 ani, echipa Eleven a jucat un rol esențial în dezvoltarea ecosistemului regional de startup-uri. Eleven sprijină companii de tehnologie pe patru verticale prioritare – Fintech, Healthcare, Future of Work și Future of Food. Printre startup-urile sustinute de Eleven se număra Payhawk (primul unicorn din Bulgaria), Gtmhub, Dronamics, SMSBump, Kanbanize si Nitropack.

EN:

Nestor, a YC-backed company, raises $2 million to help organizations put skills at the center of their talent operations

●      Nestor, the Y Combinator-backed startup that brings together the most important talent operations with a skills-based approach, closes a $2 million seed round.

●      The round is led by Eleven Ventures, joined by Underline Ventures, and prominent angel investors from the San Francisco Bay Area.

●      Nestor serves forward-thinking mid-to-large enterprises across Europe, North America, and Latin America, and achieves a 98% adoption rate in organizations by putting the employee in the driver’s seat of their career development.

●      The company will grow its sales and customer success teams to accelerate its expansion on the newly entered markets.

Y Combinator-backed startup Nestor, a People Intelligence Platform that is transforming the way organizations develop and retain talent by creating a common language for skills at work, announced today that it has raised a $2 million seed round for further expansion. The round is led by Eleven Ventures, joined by Underline Ventures, and prominent angel investors from the San Francisco Bay Area. Lead investor, Eleven Ventures has been an early backer and key part of scaling into the global markets of companies such as Payhawk and Gtmhub in verticals like fintech and the future of work.

Over the past years, the transition to hybrid work environments coupled with ongoing phenomena such as the Great Resignation and Quiet Quitting, have forced organizations to rethink their workforce development strategies. The rigid structure of jobs inside the organizations and pushing training for employees from top down, assuming the organization knows best what are the skills people need, clearly do not work in this new dynamic. Furthermore, this has a negative impact on employees, leaving the individual with the feeling that they have no say over the work that they do. Tomorrow’s workforce development is agile, business-focused, and democratized to give people far more ownership, opportunity, and equity.

Nestor’s People Intelligence Platform brings together employee engagement, performance management, and development planning with a skills-based approach and uses predictive analytics and nudging automation to help organizations develop and retain talent. The solution links skills to the most important talent operations by creating a unified skills-based profile to enable employees to forge new career paths or take lateral moves based on both their interests and the organizational needs. With Nestor, each employee is empowered to take ownership of their own development, access new growth opportunities, get involved in cross-functional initiatives, and learn new future-fit skills that will help them succeed.

Nestor is now trusted by HR and people leaders in the most forward-thinking mid-to-large enterprises, including Fortune 500 companies, across Europe, North America, and Latin America. Nestor’s platform achieves a 98% adoption rate in organizations, as employees see a clear output in their individual career growth, develop new skills, discover opportunities, take new roles, and are retained for longer. Recently, UiPath’s Chief Culture Officer Andreea Baciu became an advisor.

This funding round will enable Nestor to grow its sales and customer success teams and accelerate its expansion on the newly entered US and Latin America markets with a focus on mid-to-large enterprises. The company will further invest in its product innovation and plans to launch its smart career pathing module so that employees can easily explore what are the alternative paths they can take in their careers and what skills they should focus on acquiring in the next period.

Bogdan Apostol, CEO & Co-founder of Nestor, said, “Every employee is unique. We envision a world where every employee receives the right opportunity at the right time to continually learn and improve the skills that will help them succeed. We help organizations make an impact on each employee’s development and enable HR people leaders to build agile people strategies that move beyond the traditional job approach by placing skills at the front and center of their talent operations.”

Vassil Terziev, Managing Partner of Eleven, said, “Bogdan and his team are reimagining the multi-billion dollar people analytics and talent software market by offering workforce visibility over non-linear assets such as employee skills & capabilities, engagement, performance, culture, and career mobility in an effortless and codified way. We are thrilled to join Nestor’s journey to deliver an end-to-end people intelligence platform to support organizations worldwide”

Bogdan Iordache, General Partner at Underline, said, ”We’re excited to work with Bogdan and Raluca. We’ve been knowing them for a long time and they’ve always been passionate about organizational development. We couldn’t be more happier that we were there to help them identify the best partners to scale globally with.”

Contact

e: [email protected].
w: https://nestorup.com/

About Nestor

Founded by Bogdan Apostol and Raluca Apostol, Nestor is the People Intelligence Platform that transforms the way organizations develop and retain talent by creating a common language for skills at work. Nestor’s skills-based solution unifies goals, feedback, competencies, and behaviors to give next-gen actionable insights and help HR leaders make better decisions faster. It uses predictive analytics and nudging automation to provide individual opportunities for people to grow in their careers and feel meaningful at work. With an unmatched adoption rate, Nestor is trusted by HR and people leaders in Fortune 500 companies to build winning people strategies.

About Eleven Ventures

Eleven Ventures is one of the leading early-stage VCs in Southeast Europe, investing in startups since 2012. With 150 collective investments over 10 years, Eleven’s team has been instrumental in catalyzing the regional startup ecosystem. Eleven supports tech companies in fоur priority verticals – Fintech, Healthcare, Future of Work and Future of Food. Some of the startups, which Eleven has backed include Payhawk (the first Bulgarian unicorn), Gtmhub, Dronamics, SMSBump, Kanbanize and Nitropack.

About Underline Ventures

Underline Ventures partners at the earliest stages with Eastern European founders building high-growth startups with global ambitions. It is the first solo general partner venture fund in Central and Eastern Europe, with Bogdan Iordache at the helm of the €20mil. fund. Backed by 20+ founders and early-stage operators from companies such as UiPath, Green Horse Games, Elrond, MorphL, Smartbill, CleverTaxi and many others, along with professional investors in venture funds.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).