Publicația industriei TECH regionale

Aplicații deschise pentru Premiile Industriei de software și servicii IT din România

ANIS a deschis aplicațiile pentru a 3-a ediție a Premiilor Industriei de software și servicii IT din România. Premiile vor fi acordate în cadrul Galei ANIS care va avea loc în 31 ianuarie 2018, la Hotel Radisson din București.
Companiile se pot înscrie la următoarele categorii:

  • StartUp-ul anului
  • Programul de Educatie al anului
  • Programul de CSR al anului
  • Proiectul de software outsourcing al anului
  • Produsul software al anului
  • Proiectul de cercetare-dezvoltare al anului
  • Clientul anului
  • Compania anului

Juriul Premiilor ANIS va fi condus de Teodor Blidăruș, Președintele asociatiei, și va fi format din reprezentanți ai comunității industriei de software locale și ai unor organizații partenere ANIS. Mai multe detalii despre criteriile de evaluare pentru fiecare aplicație și formularele de candidatură pot fi găsite pe site-ul dedicat – www.gala.anis.ro. Pentru orice fel de detalii suplimentare legate de aplicare, ne puteți contacta pe adresa [email protected].

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.

Orange - PIN magazine

Orange România, partener strategic pentru cele mai importante competiții naționale de securitate cibernetică

Orange România este primul operator local de telecomunicații care s-a implicat în dezvoltarea, organizarea și susținerea celor mai importante competiții naționale de securitate cibernetică. Cu scopul de a contribui la formarea viitorilor specialiști în securitate cibernetică, domeniu cu un deficit de peste 347.000 de angajați la nivel european în 2023, Orange este partener strategic pentru: Campionatul Național de Securitate Cibernetică (RoCSC), UNbreakable România, DefCamp și prima ediție a Olimpiadei Naționale de Securitate Cibernetică (OSC).