Publicația industriei TECH regionale

"Dezbaterea PINmagazine", prima ediție, 25 ianuarie 2018

Cum arată viitorul sănătății digitale în Iași și în România? Ce soluții oferă tehnologia medicinii moderne? Cum putem pune împreună mediul clinic cu creatorii new-tech?
În cadrul dezbaterii vom avea panel de discuții ce o va avea ca invitat principal pe Lorena Macnaughtan, MBA, director iCEEhealth – cel mai important eveniment din România de inovație tehnologică în sănătate.
De asemenea, vor participa vectori de opinie, manageri, antreprenori și reprezentanți relevanți ai mediului universitar medical din Iași.
Data: joi, 25 ianuarie 2018
Loc: FabLab Iași
Moderator: Dan Radu, redactor șef PIN Magazine

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).