Publicația industriei TECH regionale

SPEED The AI Era: Your guide to Next!

Cum anume va impacta AI-ul felul in care se vor dezvolta afacerile în următorii 5 ani? Dacă îți pui deja aceste întrebări și dorești să înțelegi impactul AI și Gen AI asupra produselor și a serviciilor viitorului apropiat, te invităm pe 26 octombrie la "SPEED The AI Era: Your guide to Next!"- eveniment la care poți lua parte în format online (live streaming) sau fizic, la Intercontinental Athenee Palace București.

Ce beneficii are integrarea Gen AI în serviciile sau produsele viitorului? 

Avem vreun case study?

Concret, cum anume va impacta AI-ul felul in care se vor dezvolta afacerile în următorii 5 ani? 

Dacă îți pui deja aceste întrebări și dorești să înțelegi impactul AI și Gen AI asupra produselor și a serviciilor viitorului apropiat, te invităm pe 26 octombrie la „SPEED The AI Era: Your guide to Next!”- eveniment la care poți lua parte în format online (live streaming) sau fizic, la Intercontinental Athenee Palace București. 

În contextul inovațiilor tehnologice foarte rapide, ce pot adesea să pară copleșitoare, acest eveniment vine cu o oportunitate unică de a înțelege atât detaliile, cât și imaginea de ansamblu, de a fi la curent cu cele mai recente inovații și de a înțelege mai bine unde, și mai ales cum putem include Gen AI in platformele, produsele și serviciile noastre. 

De asemenea vrem sa aruncăm și o rază de lumină asupra conceptului SPEED, care se refera la Strategy, Product, Experience, Engineering, Data/AI și care stă la baza programelor de digital business transformation.

Organizat de Tremend a company of Publicis Sapient, SPEED The AI Era este evenimentul care îți aduce mai aproape viitorul, prin experți care explică ramificațiile AI-ului și îți arată cum acesta poate influența pozitiv business-ul. 

Totodată, este o oportunitate unică de networking si de a intra în dialog cu unii dintre cei mai importanți oameni din IT, Finance, Retail, Telecom, Educație și Healthcare.

Panel-uri de excepție

Evenimentul va găzdui o serie impresionantă de speakeri de top din industrie, printre care se numără:

Elisabeta Moraru, Country Manager Google

Bogdan Putinica, Country Manager Microsoft

Diana Tarfulea, Director of Engineering la Adobe

Traian Rebedea, Principal Applied Scientist la NVIDIA

Adrian Matei, Chief Data/AI Officer la Orange

Sergiu Rusu, Technology Sales Leader Oracle

Teddy Dumitrescu, CEO, Partner, Publicis Groupe Romania

și mulți alți invitați care urmează să fie anunțați pe pagina evenimentului.

Invitații noștri vor aduce în discuție modurile în care AI-ul a început deja să influențeze industriile și cum tehnologia generativă AI și proiectele axate pe platformele viitorului sunt deja o realitate a peisajului nostru.

Studii de caz

Unul dintre principalele beneficii ale evenimentului este acela să te ajute să afli impactul AI în performanțele și viitorul business-ului, precum și să să vină cu cazuri concrete în care AI-ul a fost aplicat cu succes.

Așadar, un aspect esențial al evenimentului va fi prezentarea studii de caz aplicate, care demonstrează beneficiile AI-ului în diverse industrii. Vei avea ocazia să afli cum AI-ul poate transforma serviciile financiare, retail-ul, telecomunicațiile și chiar educația. 

Discuțiile se vor axa atat pe modul în care această tehnologie a fost aplicată și rezultatele pe care le-a generat cât și pe ce proiectele care sunt în desfășurare în prezent cu impact in perioada imediat următoare.

Guide to Next powered by Publicis Sapient

Ce urmează în 2024? 

Descoperă „Guide to Next powered by Publicis Sapient”, ghidul care îți va schimba viziunea asupra viitorului. În cadrul evenimentului vei putea accesa ghidul și vei avea ocazia să arunci o privire în viitor, mai precis, în anul 2024. 

Cu focus pe tendințele tehnologice și strategiile de viitor, „Guide to Next” te va ajuta să înțelegi provocarile și oportunitățile din piața și la ce să aștepți în 2024.

O oportunitate de networking

„SPEED The AI Era” îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie, de la prezentări bazate pe date actuale, studii de caz și exemple informative și context de networking. Evenimentul își propune să faciliteze networking-ul între profesioniștii din diverse industrii, permițându-ți să te conectezi cu alți pasionați de AI și să împărtășești idei. Bazele viitoarelor colaborări se nasc în medii profesionale de înalt nivel.

Dacă ești interesat să fii parte din această experiență educativă și inspirațională, înregistrează-te acum pentru a te asigura că nu ratezi evenimentul „SPEED The AI Era”.

Organizat în format hibrid, evenimentul este accesibil în două modalități de participare. 

  • Pentru cei care preferă experiența fizică, locurile sunt limitate, dar disponibile pentru cei înregistrați pentru prezența fizică la Intercontinental Athenee Palace București.
  • Participare virtuală, unde participanții pot să se înregistreze pentru transmisia live pe platforma dedicată: https://go.tremend.com/speed-the-ai-era/

Printre semne de întrebare, oportunități și provocări tot mai complexe legate de viitorul industriilor, AI-ul se dezvăluie drept motor de inovație într-o varietate de domenii, de la Finanțe și Retail la Telecomunicații și educație. Mai devreme sau mai târziu, fiecare industrie și fiecare domeniu de business se va găsi în pragul schimbării, iar asumarea acestui moment este de o importanță esențială pentru cei care vor să rămână relevanți.

Înscrie-te acum!

https://go.tremend.com/speed-the-ai-era/

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro