Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Prima serie de NFT collectable din România emisă pentru lumea filmului a fost lansată

Evenimentul a avut loc la începutul lunii martie, de Follow Art Distribution, odată cu intrarea în cinematografe a filmului Crai nou/Blue moon”.

Filmul, câștigător al marelui premiu (Golden Shell) la Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian 2021 este scris și regizat de Alina Grigore și reprezintă debutul în lungmetraj al regizoarei.

Banii din vânzarea pieselor de artă virtuală vor fi donati pentru achiziționarea de materiale sanitare și obiecte de strictă necesitate pentru refugiații ucrainieni, în cadrul campaniei „Artchain for Ukraine”.

Colecția este deschisă cu Artchain Blue, emis într-o serie limitată de 100 de NTF-uri derivate din posterul filmului “Crai Nou”. Artchain Blue a fost creat de Havoc Studio și plasat pe platforma OpenSea, care se prezintă ca fiind “prima și cea mai mare piață de NFT”. Pentru a putea cumpăra un NFT Artchain Blue, e nevoie de un wallet. Prețul afișat este în Ether (ETH), criptomoneda a cărui blockchain este generat de platforma Ethereum.

NFT-urile Artchain Blue pot fi cumpărate de pe site-ul www.followartdistribution.com, acolo unde iubitorii de artă și tehnologie pot alege unul din cele patru modele scoase la vânzare, diamond, platinum, gold, silver. Prețul pentru Artchain Blue Silver este de 0,035 ETH (92,97 dolari), iar cel mai valoros NFT din colecție, varianta Diamond, poate fi achiziționat cu 0,052 ETH (138,13 dolari). Vânzarea se termină pe data de 10 iunie. Diferențierea NFT-urilor Artchain Blue s-a făcut în funcție de raritate.

Odată achiziționat, Artchain Blue poate fi păstrat de iubitorii de artă în colecția personală sau poate fi folosit ca bilet de intrare la gala care va lansa următoarea colecție NFT Artchain.

Pelicula „Crai nou/Blue moon”urmărește călătoria psihologică a unei tinere spre procesul ei de dezumanizare. lrina încearcă să urmeze studii superioare și să scăpe de violența din familia ei disfuncțională, dar se transformă din victimă, în agresor, ca urmare a agresiunii subtile pe care trebuie să o îndure. O experiență sexuală ambiguă cu un artist o determină să lupte împotriva oricărui tip de agresiune și să-și urmeze scopul de a fugi la București.

Proiecția filmului „Crai nou/Blue moon” a avut loc la București, pe 1 martie. Din 4 martie, când a rulat la Cinema Ateneu, în Iași, filmul e oficial în turneu în România, încercând să aducă laolaltă iubitorii de artă, fie ea cinematografică sau virtuală, și de tehnologie. În același timp, echipa „Crai Nou” și-a propus să ofere un sprijin celor care în această perioadă sunt salvați de tehnologie, dar nu se pot bucura de artă.

Trailer „Blue Moon”:https://www.youtube.com/watch?v=MKK0VAMFDFg&t=40s

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.