Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Orange România - 4 startup-uri s-au alăturat programului Orange Fab - PIN Magazine

Publicația industriei TECH regionale

Orange România – 4 startup-uri s-au alăturat programului Orange Fab

4 startup-uri s-au alăturat programului Orange Fab

București, 8 septembrie 2020 – Orange România anunță patru noi colaborări în programul de accelerare Orange Fab cu startup-uri din zonele 5G și infrastructuri de comunicații avansate, securitate cibernetică, obiecte conectate și smart retail.

Prin Orange Fab, startup-urile primesc susținere în implementarea proiectelor pilot pentru clienții sau departamentele interne Orange. În funcție de specificul fiecărui startup, echipele vor avea acces la tehnologii și echipamente, mentorat tehnic sau de business pentru rafinarea produselor și spațiu de lucru sau întâlniri în 6 dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din țară, prin Hub Pass. După implementarea cu succes a proiectelor pilot, startup-urile din Orange Fab pot primi acces la rețeaua de distribuție națională și internațională a Orange și Orange Business Services.

După 3 ani de la lansare, numărul startup-urilor din Orange Fab ajunge la 25, odată cu acceptarea celor 4 noi companii:

  • Correct Networks – Packet Cloud, produsul dezvoltat de Correct Networks, este o platformă de virtualizare cu un nivel ridicat de securitate pentru viitoarele infrastructuri cloud și servere edge pe 5G.
  • Rungutan – Prima platformă SaaS de API Load Testing, care oferă servicii de testare a capacității de susținere a traficului pe un site sau aplicație mobilă și suport pentru simularea exactă a pașilor unui utilizator.
  • OGOR – O platformă complexă pentru fermieri, dezvoltată folosind datele satelitare Copernicus, concentrată în jurul a trei piloni: un jurnal în timp real de observații satelitare, o comunitate construită ca un centru de colaborare pentru fermieri și un îndrumar al activităților agricole.
  • Wisevoice – Servicii și automatizare de voce de nivel uman, construite pentru a ajuta companiile să interacționeze cu clienții, partenerii și angajații prin automatizarea serviciilor de voce și scăderea costurilor.

“Orange Fab este în sine un proiect de tip startup. Pe măsură ce avansăm în lucrul cu echipele, rafinăm abordarea pe care o avem alături de startup-uri, domeniile de activitate pe care ne concentrăm și beneficiile din program. Am știut de la început că va fi un efort de învățare și adaptare pe termen lung și începem să vedem rezultate din ce în ce mai îmbucurătoare.  Avem deja câteva povești de succes remarcabile. Produsul dezvoltat de startup-ul Nestor este în curs de implementare la nivelul întregii organizații Orange România pentru evaluarea și îmbunătățirea performanței și experienței angajaților companiei. SecurifAI a instalat produsul de supraveghere video cu abilități de inteligență artificială la Câmpia Turzii, într-un proiect complex gestionat de colegii din Orange Business Services. De asemenea, startup-ul uRADMonitor, parte din Orange Fab din 2017, a dezvoltat anul acesta, având la bază rețeaua LoRaWAN Orange, un proiect de monitorizare a calității aerului în Iași, după alte proiecte comune în Alba Iulia, Timișoara, Cluj-Napoca și București. Acestea sunt doar câteva exemple de rezultate obținute în lucrul cu startup-urile, după 3 ani de program.” declară Monica Obogeanu, Startup Programs Manager în cadrul Orange România

Orange Fab România este un program de accelerare corporate, conceput pentru a susține antreprenorii în dezvoltarea de produse inovatoare și distribuirea acestora pe plan local și internațional.

Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare