C

Cognizant Softvision organizează a 6-a ediție Programmers’ Week

Cognizant Softvision organizează cea de-a 6-a ediție a Programmers’ Week, în 14-18 septembrie, eveniment exclusiv online, prin care sărbătorește aportul adus tehnologiei de către toți programatorii, designerii, developerii și inginerii software, din întreaga lume. 
 

  • Programmers’ Week este un eveniment online, de 5 zile, care va avea loc în perioada 14-18 Septembrie, 2020 (imediat după Ziua Internațională a Programatorului care are loc pe 12 septembrie – în fiecare an în a 256-a zi din an). 
  • Prin acest eveniment sărbătorim inovația și contribuția programatorilor, designerilor și inginerilor software Cognizant Softvision din întreaga lume. 
  • Vor avea loc 50+ prezentări tehnice, trenduri din tehnologie, idei inovative și de leadership susținute de liderii tehnici și de business Cognizant Softvision.

 
În cadrul evenimentului vor avea lor și prezentări 256-keynotes susținute de: 

  • Andres Angelani, CEO, Cognizant Softvision (în 15 septembrie), A Journey to mastery.
  • Ben Pring, VP & Managing Director, Cognizant’s Center for the Future of Work (în 16 septembrie), The Future of Your Work – Everything You Wanted to Know (But Were Afraid to Ask).
  • “Women in Engineering” Panel

 
“Avem o serie de speakeri care sunt gata să împărtășească pasiunea, expertiza și angajamentul lor pentru dezvoltarea produselor software. Programmers’ Week este cea mai ambițioasă inițiativă de până acum de a sărbători programatorii și contribuția lor. Deși această ediție se desfășoară exclusiv online, suntem convinși că va oferi ocazia de învățare continuă și inspirație, care le va permite inginerilor software agilitatea de a livra în continuare produse software extraordinare”, a declarat Andres Angelani, CEO Cognizant Softvision.
 
Programmers Week, 14-18 Septembrie 2020.

  • Când: În 14-18 septembrie, 2020 – Evenimentul va avea loc la nivel global, acoperind fusul orar din toate studio-urile unde Cognizant Softvision este prezent: România, Ukraina, Argentina, U.S., Canada, Australia, India.
  • Unde: Programmers’ Week are loc online, pe platforma de livestreaming Zoom. 
  • Cine poate participa: Evenimentul este gratuit și poate fi accesat cu pre-înscriere. Detalii și înscrieri pe www.programmersweek.com 
CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.