Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Cognizant Softvision organizează a 6-a ediție Programmers’ Week - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Cognizant Softvision organizează a 6-a ediție Programmers’ Week

Cognizant Softvision organizează cea de-a 6-a ediție a Programmers’ Week, în 14-18 septembrie, eveniment exclusiv online, prin care sărbătorește aportul adus tehnologiei de către toți programatorii, designerii, developerii și inginerii software, din întreaga lume. 
 

  • Programmers’ Week este un eveniment online, de 5 zile, care va avea loc în perioada 14-18 Septembrie, 2020 (imediat după Ziua Internațională a Programatorului care are loc pe 12 septembrie – în fiecare an în a 256-a zi din an). 
  • Prin acest eveniment sărbătorim inovația și contribuția programatorilor, designerilor și inginerilor software Cognizant Softvision din întreaga lume. 
  • Vor avea loc 50+ prezentări tehnice, trenduri din tehnologie, idei inovative și de leadership susținute de liderii tehnici și de business Cognizant Softvision.

 
În cadrul evenimentului vor avea lor și prezentări 256-keynotes susținute de: 

  • Andres Angelani, CEO, Cognizant Softvision (în 15 septembrie), A Journey to mastery.
  • Ben Pring, VP & Managing Director, Cognizant’s Center for the Future of Work (în 16 septembrie), The Future of Your Work – Everything You Wanted to Know (But Were Afraid to Ask).
  • “Women in Engineering” Panel

 
“Avem o serie de speakeri care sunt gata să împărtășească pasiunea, expertiza și angajamentul lor pentru dezvoltarea produselor software. Programmers’ Week este cea mai ambițioasă inițiativă de până acum de a sărbători programatorii și contribuția lor. Deși această ediție se desfășoară exclusiv online, suntem convinși că va oferi ocazia de învățare continuă și inspirație, care le va permite inginerilor software agilitatea de a livra în continuare produse software extraordinare”, a declarat Andres Angelani, CEO Cognizant Softvision.
 
Programmers Week, 14-18 Septembrie 2020.

  • Când: În 14-18 septembrie, 2020 – Evenimentul va avea loc la nivel global, acoperind fusul orar din toate studio-urile unde Cognizant Softvision este prezent: România, Ukraina, Argentina, U.S., Canada, Australia, India.
  • Unde: Programmers’ Week are loc online, pe platforma de livestreaming Zoom. 
  • Cine poate participa: Evenimentul este gratuit și poate fi accesat cu pre-înscriere. Detalii și înscrieri pe www.programmersweek.com 

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare