Publicația industriei TECH regionale

Întâlnire cu autorii cărții Dark Cockpit la Iași

Autorii cărții Dark Cockpit, comandantul Emil Dobrovolschi și cunoscutul trainer Octavian Pantiș, vor veni marți, 11 februarie 2020, la Fab Lab Iași (strada FabLab, Iași) pentru a se întâlni cu cititorii din Iași.

Cei care vor dori să participe la lansarea din Iași a uneia dintre cele mai recente cărți de nonficțiune, sunt așteptați, începând cu orele 18:30, la o discuție despre comunicare, leadership și despre bunele practici din domeniul aviației pe care le putem aplica în viețile noastre. Accesul la eveniment se face pe baza a două tipuri de bilete: 30 lei și 80 lei (acesta include cartea Dark Cockpit). Biletele pot fi achiziționate de pe platforma Eventway.

Link de înscriere aici.

Dark Cockpit este termenul din aviație folosit atunci când totul funcționează în parametri normali în cabina de pilotaj: în afară de iluminarea ergonomică a instrumentelor, nicio altă luminiță nu este aprinsă. 

Autorii combină cele două domenii în care activează, invitând cititorii să înțeleagă mecanismele, termenii și procedurile care fac din industria aviației cea mai sigură și mai rapidă modalitate de a ajunge dintr-un punct în altul de pe glob. În plus, ne arată cum putem implementa aceste bune practici în domeniile în care activăm.

Cartea este recomandată în special managerilor care vor să afle cum pot valorifica potențialul fiecărui membru al echipelor pe care le conduc, celor care vor să comunice mai bine, pasionaților de aeronautică, dar și celor care caută o abordare nouă pentru a fi mai motivați în ceea ce fac.

Deși a fost publicată în octombrie 2019, cartea Dark Cockpit a fost #1 bestseller al editurii Publica la Târgul de carte Gaudeamus și a ocupat locul #3 în top vânzări Publica ale cărților publicate anul trecut.

” În Iași există o comunitate activă de cititori și nu putem decât să ne bucurăm că titlurile de nonficțiune sunt printre preferatele lor. Iar Dan Zaharia și Fab Lab Iași au reușit să adune într-un spațiu creativ pe toți cei cu spirit antreprenorial și cu interes pentru a îmbunătăți tot timpul ceea ce fac. Credem că prezența autorilor cărții Dark Cockpit la Fab Lab Iași nu poate decât să aducă plusvaloare celor care vor decide să participe la eveniment.” – Angela Naghi,Communication Director la Editura Publica

Emil Dobrovolschi este pilot la Tarom din 1994 și a urcat toate treptele ierarhiei profesionale:  copilot pe avionul Antonov 24, comandant de aeronavă și instructor pe avionul ATR 42/72, comandant și instructor-examinator Airbus 320 și Airbus 310, pilot de recepție și control și comandant al misiunilor speciale – deplasările membrilor Guvernului și ale președintelui României. 

Are o vastă experiență managerială, ocupând de-a lungul anilor diverse funcții de conducere în compania Tarom, cea mai importantă fiind cea de Director Operațiuni Zbor. Este și un speaker pasionat, fiind invitat frecvent la nenumărate evenimente, unde le vorbește oamenilor tocmai despre profesionalism și motivație. 

Octavian Pantiș este unul dintre cei mai apreciați autori români de business. A scris Musai List (editura Publica, 2012), de departe cea mai vândută carte din categoria ei, audiobook-urile Time Management, Practical Leadership, Change Management și Communication Skills și este coautor al cărții SHIFT, publicată în întreaga lume. 

 „Venim cu plăcere la Iași. Oamenii sunt cei care fac ca orașul să fie un magnet pentru tot mai multe companii mari și unul dintre pilonii creșterii din România. Ne bucuram să-i întâlnim și să contribuim prin principiile din cartea Dark Cockpit la dezvoltarea lor și a comunităților lor.”

Octavian este unul dintre cei mai vechi antreprenori din piața de training și consultanță din România, activând din 1998. Compania sa, Qualians, a fost declarată de patru ori Partner Country of the Year de rețelele internaționale din care face parte și de două ori Compania de Training a Anului în România. Ca trainer a câștigat o serie de premii – „Trainer of the Year”, „Best Speaker” –, dar un loc aparte îl păstrează Premiul pentru Training primit la Gala CARIERE 10 Ani, pentru „standardul înalt și pasiunea aduse industriei de training”. Este membru al USA National Speakers Association.

Te așteptăm pe 11 Februarie la Fab Lab Iași, începând cu ora 18:30.

Nu uita să te înscrii aici.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.