Publicația industriei TECH regionale

În luna martie, Thagora organizează evenimentul primăverii pentru industria mobilei și interioarelor auto

Compania Thagora, furnizor global de tehnologie pentru industria de tăiere a pieii, organizează un eveniment cheie dedicat profesioniștilor români din industria mobilei și a interioarelor auto, unde vor prezenta experți internaționali din Italia, Austria și România

A picture containing grass, outdoor
Description automatically generated

Conferința Digitalizare și Automatizare în Automotive și Mobilă (DAAM)  va avea loc pe 19 și 20 martie,  într-o locație deosebită la SunGarden Golf & Spa Resort din Cluj. 

Audiența vizată

Evenimentul este util și informativ pentru managerii de fabrici, inginerii de proces, experții în tehnologie, reprezentanții asociațiilor profesionale de profil. În plus, este o ocazie excelentă de a face networking și a sta de vorbă cu oamenii din comunitatea industriilor care lucrează cu piele, putând face schimb de idei într-o atmosferă relaxantă și un cadru distins.

Temele evenimentului

Organizatorii au urmărit discutarea unor subiecte de actualitate, care au un impact real asupra organizațiilor dar și asupra noului context socio-economic, odată cu schimbările provocate de a patra revoluție industrială. Printre temele abordate se numără: provocări tehnice și context economic pentru producătorii de mobilă și interioare auto din România sau modernizarea procesului de tăiere a pielii prin software, automatizare și noi echipamente.

Înscrieri și detalii esențiale pentru DAAM 2020

Întrucât numărul de locuri la conferință este limitat, vă puteți înscrie accesând pagina evenimentului: www.thagora.com/daam2020-cluj. Acolo veți găsi informații despre speakerii care vor prezenta și programul celor două zile.

Prezența la eveniment vă va da ocazia să aflați mai multe detalii despre echipa Thagora, alături de clienții lor, având acces la comunitatea din cele două industrii. 

Abia așteptăm să ne cunoaștem!

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).