În luna martie, Thagora organizează evenimentul primăverii pentru industria mobilei și interioarelor auto

Compania Thagora, furnizor global de tehnologie pentru industria de tăiere a pieii, organizează un eveniment cheie dedicat profesioniștilor români din industria mobilei și a interioarelor auto, unde vor prezenta experți internaționali din Italia, Austria și România

A picture containing grass, outdoor
Description automatically generated

Conferința Digitalizare și Automatizare în Automotive și Mobilă (DAAM)  va avea loc pe 19 și 20 martie,  într-o locație deosebită la SunGarden Golf & Spa Resort din Cluj. 

Audiența vizată

Evenimentul este util și informativ pentru managerii de fabrici, inginerii de proces, experții în tehnologie, reprezentanții asociațiilor profesionale de profil. În plus, este o ocazie excelentă de a face networking și a sta de vorbă cu oamenii din comunitatea industriilor care lucrează cu piele, putând face schimb de idei într-o atmosferă relaxantă și un cadru distins.

Temele evenimentului

Organizatorii au urmărit discutarea unor subiecte de actualitate, care au un impact real asupra organizațiilor dar și asupra noului context socio-economic, odată cu schimbările provocate de a patra revoluție industrială. Printre temele abordate se numără: provocări tehnice și context economic pentru producătorii de mobilă și interioare auto din România sau modernizarea procesului de tăiere a pielii prin software, automatizare și noi echipamente.

Înscrieri și detalii esențiale pentru DAAM 2020

Întrucât numărul de locuri la conferință este limitat, vă puteți înscrie accesând pagina evenimentului: www.thagora.com/daam2020-cluj. Acolo veți găsi informații despre speakerii care vor prezenta și programul celor două zile.

Prezența la eveniment vă va da ocazia să aflați mai multe detalii despre echipa Thagora, alături de clienții lor, având acces la comunitatea din cele două industrii. 

Abia așteptăm să ne cunoaștem!

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.