Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
În luna martie, Thagora organizează evenimentul primăverii pentru industria mobilei și interioarelor auto - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

În luna martie, Thagora organizează evenimentul primăverii pentru industria mobilei și interioarelor auto

Compania Thagora, furnizor global de tehnologie pentru industria de tăiere a pieii, organizează un eveniment cheie dedicat profesioniștilor români din industria mobilei și a interioarelor auto, unde vor prezenta experți internaționali din Italia, Austria și România

A picture containing grass, outdoor
Description automatically generated

Conferința Digitalizare și Automatizare în Automotive și Mobilă (DAAM)  va avea loc pe 19 și 20 martie,  într-o locație deosebită la SunGarden Golf & Spa Resort din Cluj. 

Audiența vizată

Evenimentul este util și informativ pentru managerii de fabrici, inginerii de proces, experții în tehnologie, reprezentanții asociațiilor profesionale de profil. În plus, este o ocazie excelentă de a face networking și a sta de vorbă cu oamenii din comunitatea industriilor care lucrează cu piele, putând face schimb de idei într-o atmosferă relaxantă și un cadru distins.

Temele evenimentului

Organizatorii au urmărit discutarea unor subiecte de actualitate, care au un impact real asupra organizațiilor dar și asupra noului context socio-economic, odată cu schimbările provocate de a patra revoluție industrială. Printre temele abordate se numără: provocări tehnice și context economic pentru producătorii de mobilă și interioare auto din România sau modernizarea procesului de tăiere a pielii prin software, automatizare și noi echipamente.

Înscrieri și detalii esențiale pentru DAAM 2020

Întrucât numărul de locuri la conferință este limitat, vă puteți înscrie accesând pagina evenimentului: www.thagora.com/daam2020-cluj. Acolo veți găsi informații despre speakerii care vor prezenta și programul celor două zile.

Prezența la eveniment vă va da ocazia să aflați mai multe detalii despre echipa Thagora, alături de clienții lor, având acces la comunitatea din cele două industrii. 

Abia așteptăm să ne cunoaștem!

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.