Publicația industriei TECH regionale

Iese din tipar nr. 18 al revistei PINmagazine

Primul număr tipărit al revistei după ediția a cincea a PIN AWARDS, eveniment care din păcate a „beneficiat“ de doi ani de suspendare din motive pandemice. A fost un eveniment la care s-au oferit 17 premii și unde au existat 69 de nominalizări venite dinspre comunitatea de IT și industrie sau din partea juriului. Aveți in această ediție un interesant colaj de instantanee de la Gală.

Numărul 18 din PINmagazine prezintă câteva noi startup-uri locale, cu intențiile acestora de creștere și atragere de investiții in secțiunea Oameni din IT și noi tendințe în secțiunea Management și Dezvoltare, cu câteva interesante și utile idei de la Letiția Lucescu despre cum să interacționezi în cadrul echipei pentru a atinge obiectivele dorite.

Poti rasfoi revista online aici – https://issuu.com/danzaharia/docs/pinmagazine_18_final

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).