Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Iese din tipar nr. 18 al revistei PINmagazine

Primul număr tipărit al revistei după ediția a cincea a PIN AWARDS, eveniment care din păcate a „beneficiat“ de doi ani de suspendare din motive pandemice. A fost un eveniment la care s-au oferit 17 premii și unde au existat 69 de nominalizări venite dinspre comunitatea de IT și industrie sau din partea juriului. Aveți in această ediție un interesant colaj de instantanee de la Gală.

Numărul 18 din PINmagazine prezintă câteva noi startup-uri locale, cu intențiile acestora de creștere și atragere de investiții in secțiunea Oameni din IT și noi tendințe în secțiunea Management și Dezvoltare, cu câteva interesante și utile idei de la Letiția Lucescu despre cum să interacționezi în cadrul echipei pentru a atinge obiectivele dorite.

Poti rasfoi revista online aici – https://issuu.com/danzaharia/docs/pinmagazine_18_final

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare