Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

PIN AWARDS 2022 – Ce-a fost, cum a fost, cine a câștigat, un scurt remember

Industria regională de IT & O și-a desemnat câștigătorii anului, în cadrul Galei PIN AWARDS 2022. Evenimenul, care a revenit după o întrerupere de doi ani, s-a bucurat de o prezență masivă din partea antreprenoriatului local și a companiilor multi-naționale din domeniu, care își desfășoară o parte din operațiuni la Iași

Peste 150 de persoane asistat la înmânarea trofeelor acordate de Ecosistemul PIN, din care fac parte Pin Magazine, FabLab Iași, Pin Map Iași și Dezbaterile Pin Magazine. Pentru cele 17 premii oferite în cadrul galei, organizatorii au primit 69 de nominalizări.

Premiile s-au acordat pe trei categorii (Companii, Proiecte, Oameni), fiecare categorie fiind împărțită la rândul ei în mai multe secțiuni (în total al fost 15 secțiuni). Pe lângă acestea, s-au mai acordat un Premiu Special al Juriului și un Premiu pentru întreaga activitate.

Juriul desemnat să decidă câștigătorii a fost format din 14 membri, reprezentanți ai mediului universitar tehnic din Iași și antreprenori din industria IT&O.  

Gazda gazda evenimentului desfășurat la Agora a fost solistul trupei Fără Zahăr, Bobi Dumitraș (Fără Zahăr). Într-o sală în care IQ-ul total a fost de 30.000, așa cum a calculat rapid amfitrionul spectacolului, premiile au fost acordate Oamenilor, Companiilor sau Proiectelor din IT si Outsourcing care, în opinia juriului PIN Awards, au obținut cele mai bune rezultate în ultimul an.

Spectacolul a fost deschis de fondatorii PIN Magazine, Dan Zaharia și Dan Radu. “Ați avut parte de centura neagră cu doi Dani”, a anunțat Bobi Dumitraș la urcarea sa pe scenă, pentru înmânarea trofeelor. “Este Oscarul Moldovei”, a mai glumit prezentatorul.

In această ediție a revistei, un colaj de instantanee de la PIN AWARDS 2022 realizat de fotograful Mugur Candinoiu, de la Pixelandia.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.