Publicația industriei TECH regionale

PIN AWARDS 2022 – Ce-a fost, cum a fost, cine a câștigat, un scurt remember

Industria regională de IT & O și-a desemnat câștigătorii anului, în cadrul Galei PIN AWARDS 2022. Evenimenul, care a revenit după o întrerupere de doi ani, s-a bucurat de o prezență masivă din partea antreprenoriatului local și a companiilor multi-naționale din domeniu, care își desfășoară o parte din operațiuni la Iași

Peste 150 de persoane asistat la înmânarea trofeelor acordate de Ecosistemul PIN, din care fac parte Pin Magazine, FabLab Iași, Pin Map Iași și Dezbaterile Pin Magazine. Pentru cele 17 premii oferite în cadrul galei, organizatorii au primit 69 de nominalizări.

Premiile s-au acordat pe trei categorii (Companii, Proiecte, Oameni), fiecare categorie fiind împărțită la rândul ei în mai multe secțiuni (în total al fost 15 secțiuni). Pe lângă acestea, s-au mai acordat un Premiu Special al Juriului și un Premiu pentru întreaga activitate.

Juriul desemnat să decidă câștigătorii a fost format din 14 membri, reprezentanți ai mediului universitar tehnic din Iași și antreprenori din industria IT&O.  

Gazda gazda evenimentului desfășurat la Agora a fost solistul trupei Fără Zahăr, Bobi Dumitraș (Fără Zahăr). Într-o sală în care IQ-ul total a fost de 30.000, așa cum a calculat rapid amfitrionul spectacolului, premiile au fost acordate Oamenilor, Companiilor sau Proiectelor din IT si Outsourcing care, în opinia juriului PIN Awards, au obținut cele mai bune rezultate în ultimul an.

Spectacolul a fost deschis de fondatorii PIN Magazine, Dan Zaharia și Dan Radu. “Ați avut parte de centura neagră cu doi Dani”, a anunțat Bobi Dumitraș la urcarea sa pe scenă, pentru înmânarea trofeelor. “Este Oscarul Moldovei”, a mai glumit prezentatorul.

In această ediție a revistei, un colaj de instantanee de la PIN AWARDS 2022 realizat de fotograful Mugur Candinoiu, de la Pixelandia.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare