Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Exonia revoluționează industria ambalajelor din România prin implementarea tehnologiei AI în departamentul de design

Exonia - AI-pinmagazine

Grupul Exonia, unul dintre principalii jucători ai industriei ambalajelor din România, anunță cu mândrie că a adoptat tehnologia AI ChatGPT în cadrul departamentului de design. Această implementare deschide noi perspective și consolidează poziția Exonia ca lider în inovația tehnologică din domeniul ambalajelor.

Tehnologia AI ChatGPT, dezvoltată de către OpenAI, reprezintă o revoluție în proiectarea ambalajelor, aducând un nivel de performanță și eficiență fără precedent. Prin integrarea acestei tehnologii avansate, Exonia reușește să depășească limitele și să ofere clienților săi soluții de ambalare inovatoare și personalizate.

De ce este tehnologia AI ChatGPT atât de revoluționară? Ea permite designerilor de la Exonia să colaboreze cu un model de limbaj artificial inteligent, care înțelege și generează elemente grafice și texte în limbaj natural. Aceasta facilitează procesul de comunicare și permite o interacțiune fluidă între designeri și sistemul AI. Designerii pot formula cerințe și specificații complexe pentru proiectarea ambalajelor folosind limbajul natural, iar sistemul AI le interpretează și răspunde prompt cu propuneri și sugestii creative. Astfel, procesul de proiectare devine mai rapid, mai eficient și mai precis, ducând la rezultate de înaltă calitate.

Implementarea tehnologiei AI ChatGPT la Exonia aduce numeroase beneficii atât companiei, cât și clienților săi. Compania poate să livreze soluții de ambalare personalizate într-un timp mai scurt, optimizând fluxul de lucru și reducând costurile operaționale. De asemenea, clienții beneficiază de o experiență îmbunătățită, având posibilitatea să-și exprime nevoile și preferințele în mod clar și concis, iar designerii Exonia să le transforme rapid în concepte de ambalaj adaptate cerințelor individuale.

„Evoluția tehnologică este esențială pentru a rămâne competitivi într-o piață în continuă schimbare”, a declarat domnul Tiberiu Stoian, fondatorul Exonia. „Implementarea tehnologiei AI ChatGPT la Exonia este un pas important către inovație și eficiență în proiectarea ambalajelor. Suntem mândri să fim pionieri în industria ambalajelor din România și suntem convinși că această tehnologie va aduce beneficii semnificative atât pentru companie, cât și pentru clienții noștri”, a mai adăugat domnul Stoian.

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare