Publicația industriei TECH regionale

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

George_SmartEU

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale. În acest moment, George SmartEU are 32 de programe de finanțare incluse, care sunt încadrate în două mari categorii: instrumente financiare (scheme de garantare) și granturi (naționale sau europene). Disponibilitatea programelor de finanțare se actualizează în timp real în aplicație, pentru a oferi acces antreprenorilor la cele mai noi și relevante informații despre accesarea fondurilor, pe baza criteriilor de eligibilitate.

„George SmartEU este un instrument util în stimularea antreprenoriatului local, în sensul dezvoltării unor proiecte transformaționale pentru propriile companii și pentru comunitate, de la modernizare tehnologică la crearea de competențe pentru prezent și viitor. Facilitează cu adevărat informațiile pentru toți cei interesați de programele de finanțare și asigură antreprenorilor acces în timp real la date relevante prin care pot crea business și impact la scară mare. În același timp, lansarea George SmartEU consolidează portofoliului BCR de servicii și soluții de consiliere personalizată pentru mediul de afaceri și vine să susțină creșterea sănătății financiare a business-urilor din România, prin decizii informate, diversificarea surselor de finanțare și dezvoltarea unei structuri optime a capitalului”, a declarat Sergiu Manea, CEO Banca Comercială Română. 

Sergiu Manea, CEO Banca Comercială Română

George SmartEU poate fi accesat de antreprenorii care au cont George pentru afacerea ta, direct în aplicația George. Informațiile despre granturi sau instrumente financiare sunt disponibile instant, după parcurgerea etapelor etapelor:

  • Accesare George SmartEU din meniul magazinului George
  • Introducerea codului CAEN al afacerii ​
  • Selectarea locației unde se dorește realizarea investiției
  • Selectarea tipului de proiect și investiție 

„George SmartEU reunește tehnologia, accesul la resurse, adecvarea între planurile de business și finanțările disponibile cu oportunitățile noi de dezvoltare. Prin dezvoltarea acestei funcționalități, am vrut să ne asigurăm că toți clienții noștri pot naviga cu ușurință prin complexitatea programelor de finanțare, identificând cele mai relevante oportunități pentru afacerile lor, astfel încât să poată să scaleze și să creeze impact pozitiv în societate. În plus, ne-am dorit ca antreprenorii să beneficieze de o experiență personalizată, care diminuează semnificativ timpul de căutare, de verificare a compatibilității și a criteriilor de eligibilitate pentru fonduri”, a declarat Oana Bâra, Coordonator Programe de Finanțare BCR.

Oana Bâra, Coordonator Programe de Finanțare BCR

Soluția George SmartEU a fost creată alături de Oceanobe, o companie de dezvoltare software din Iași, iar procesul de dezvoltare și implementare a durat trei luni. Oceanobe este o companie 100% românească, un hub creativ pentru produse software inovatoare, care acoperă domenii precum construcțiile durabile, managementul activelor, banking, procesarea plăților, sănătatea mentală, energie și media digitală. 

„Prin parteneriatul cu Oceanobe, BCR introduce George SmartEU în universul nostru digital și demonstrează încă o dată angajamentul său față de inovare și susținerea antreprenoriatului local. România are un număr tot mai mare de start-up-uri inovatoare și antreprenori talentați care își propun să revoluționeze diverse sectoare, inclusiv sectorul financiar. Oceanobe și BCR au în acest domeniu aceeași viziune, aceea de a facilita accesul la digitalizare, inclusiv domeniilor care pot parea mai tradiționale la prima vedere, precum aplicarea la fonduri europene. Misiunea echipei Oceanobe este aceea de a oferi clienților noștri din mediul de afaceri un parteneriat pe termen lung, pe care să se poată baza pentru creșterea și dezvoltarea afacerilor lor. Suntem onorați să contribuim la acest pas important pe care îl facem împreună, odată cu lansarea George SmartEU”, a declarat Robert Tamaș, Fondator Oceanobe. 

Robert Tamaș, Fondator Oceanobe

Integrarea George SmartEU în magazinul George este încă o etapă pe care BCR o parcurge  în crearea unui ecosistem financiar complet, evolutiv, unde clienții pot avea o viziune 360 asupra situației lor financiare și a oportunităților de creștere a business-ului. George este deschis pentru soluții digitale și integrează în permanență noi servicii pentru clienți, indiferent dacă acestea sunt servicii dezvoltate intern sau cu parteneri externi. 

George, primul banking inteligent din România, a fost lansat în 2018 și are 2,3 milioane de utilizatori. Din 2021, ecosistemul s-a deschis și pentru afaceri, propunând antreprenorilor un portofoliu de produse și funcționalități digitale, unic ca ofertă integrată pe piața din România. În prezent, peste 140.000 de companii sunt înrolate în George pentru afaceri.

Mai multe informații despre George SmartEU pot fi accesate pe site-ul BCR. 

***

Despre Oceanobe

Oceanobe este o companie de dezvoltare software în plină ascensiune, fondată în 2017. Cu o echipă de specialiști experimentați, ne dedicăm transformării digitale a afacerilor din diverse domenii, cu un portofoliu extins de clienți naționali și internaționali. Oceanobe oferă soluții personalizate, de la dezvoltare de produse, servicii digitale web și mobile, soluții SaaS, soluții bancare middleware, servicii de plăți, arhitectură, dar se ocupă și de design, suport și mentenanță, folosind o gamă largă de tehnologii. Oceanobe este un partener de încredere pentru companiile ce își doresc să progreseze în era digitală, fiind un hub creativ pentru produse software inovatoare în domenii precum fintech, banking, payments, medical, energie, administrație.

Mai multe informații pot fi accesate pe pagina noastră web: oceanobe.com sau la adresa de email: [email protected]

Despre BCR

BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 20 centre de afaceri și 18 birouri mobile dedicate companiilor și 319 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori, dintre care 63% sunt unități unde operațiunile cu numerar se efectuează doar la echipamente (cashless). BCR este una dintre principalele bănci din România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de o rețea națională extinsă de ATM-uri și mașini multifuncționale – aproximativ 2.000 de echipamente, și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați echipa de Comunicare: [email protected]

Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.