Numarul 7
În această ediție, Traian Luca, co-fondator al Gemini CAD Systems, și Marius Ursache, un antreprenor devenit teacher fellow la MIT, ne expun opiniile lor despre antreprenoriat, în mare parte venite din experiențe proprii, dar și din lectura competentă a fenomenului. Antreprenorii aflați la începutul drumului de la idee la succes în piață reală vor putea găsi temele prezentate ca fiind extrem de utile.
 
 
Numarul 6
Lansarea numărului 6 din revista PINmagazine a avut loc in cadrul conferinței de Deschidere Fab Lab Iași.
Noul număr din #PINmagazine (nr.6), revista industriei regionale de IT & Outsourcing, conține un cover-story despre Virtual & Augmented Reality, articole despre oamenii din IT din Iași si Cluj-Napoca, precum și un reportaj de la conferința ICEEFest.
 
Numarul 5
Joi, 15 mai 2017 in cadrul unei conferințe organizate la Facultatea de Informatică din cadrul Universității “Al.I.Cuza” Iași a fost lansat nr. 5 din PINmagazine.ro, revista industriei regionale de IT & Outsourcing.
 
 

Numarul 4
Al patrulea număr al revistei PINmagazine.ro are ca temă principală IT Security. Securitatea IT nu mai este o opțiune, ci o necesitate în contextul actual, în care Internetul este omniprezent. Lansarea ediției tipărite a avut loc la Gala Premiilor Industriei Regionale de IT&Outsourcing, joi, 30 martie 2017
 
pinmag-coperta-nr3
Numarul 3
Lansarea ediției tipărite a avut loc pe 24 noiembrie 2016 în cadrul unei dezbateri cu lideri de opinie din domeniu, la Radio HIT Iasi.
 
 
 
pinmagazine-nr2
Numarul 2
Revista industriei regionale de IT&Outsourcing a ieşit pe piaţă pe 14 septembrie, cu cel de-al doilea număr, primul fiind lansat în luna mai, la Gala Premiilor IT&O PIN 2016. PINmagazine.ro apare la Iaşi, trimestrial, şi se distribuie în toată ţară, fiind o publicaţie scrisă în întregime de personalităţi şi vectori de opinie din industria digitală. Este poziţionată ca o platformă de informare, analize de fenomen şi schimb de idei din miezul celei mai dinamice ramuri economice din istoria României.
 

Numarul 1
Primul număr al revistei PIN Magazine a fost lansat în luna mai 2016 cu ocazia galei Premiilor Industriei Regionale de IT & Outsourcing – PIN2016. Revista are un tiraj 1.000 de exemplare tipărite (A4, 60 pagini full color) distribuite gratuit în companii, universități și la conferințe de profil. PIN devine astfel o platformă de comunicare relevantă despre comunitatea de specialiști, evenimentele specifice și noile tehnologii.

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.