Publicația industriei TECH regionale

#IASIdigitalizeaza – Campanie de digitalizare a artiștilor sau un business creativ

Alexandru Sava, Acid Studios

Crearea unui impact digital în comunitatea artiștilor nu a fost niciodată la fel de simplă că acum.

Trăim într-o lume în care rețelele sociale și platformele online au devenit esențiale pentru succesul unei afaceri sau al unei persoane și, în cazul nostru, al succesului unui artist. Ei trebuie să-și facă cunoscută arta prin intermediul acestor canale. Înainte de a face asta, totuși, trebuie să înțelegeți importanța acestor platforme sociale pentru a deveni un artist inspirațional de succes.
Acid Studios
Numele meu este Alexandru Sava și reprezint compania Acid Studios. Avem că și obiective transpunerea digitalului în lumea offline prin livrarea de produse inovative și prin fuzionarea tehnologiei cu arta. 
Produsele companiei Acid Studios sunt concepute pentru a rezolva probleme digitale reale și pentru a oferi un model de business la cheie celor ce doresc să facă un pas în Universul digital din care facem parte.
Una dintre principalele noastre valori este orientarea spre comunitate. Mediul în care gândirea ne-a fost șlefuită ne-a învățat să oferim înainte să primim, și să ajutăm atunci când putem.GIVE BEFORE YOU GET este mantra noastră

Acid Studios
THEIA este platforma care va transforma portofoliul unui artist într-o experiență vividă. Ea va fi dedicată tuturor artiștilor ce doresc să se facă recunoscuți în mediul online.

Că și artist înregistrat pe platforma, vei putea să îți încarci creațiile punându-le în valoare cu texte creative, butoane, citate și alte elemente de estetică formând astfel un concept unic pentru fiecare lucrare. De asemenea poți să îți vinzi produsele digitale (logo-uri, prinț-uri etc) și să socializezi cu alți artiști. 

Acestea sunt doar câteva din funcționalitățile de baza ale platformei THEIA.
Rețelele de social media și platformele online vă oferă șansa de a fi văzuți de mai mulți oameni decât orice mediu tradițional. Prin intermediul platformei THEIA, concepută special pentru artișți, poți primi expunere în masă pentru operele tale de artă.
Oamenii de toate vârstele și din toate cercurile sociale îți pot descoperi arta chiar și în mod aleatoriu. Oamenii pot să-ți distribuie arta pe newsfeed-ul lor, să îți aducă urmăritori și potențiali clienți chiar pe propriul profil.
 
Am creat acest playground creativ și fiabil pentru cei ce îi găsesc un starting point în business-ul lor sau pentru cei ce își doresc să își extindă business-ul sau notorietatea la nivel global.
Totul se află la câteva click-uri distanță, și da, chiar sunt câteva click-uri! Pentru că știm cât de importantă este simplitatea, îți punem la dispoziție mai mult timp și unelte intuitive pentru a investi în propriul business.
Țelul nostru este de a digitaliza artiștii comunităților din care facem parte, și de a le oferi șansa să-și lase amprenta în mediul digital. Vrem să transformăm acest moonshot într-o mișcare susținută de cei ce doresc să facă parte din breaslă noastră.
Clădind puntea între lumea cibernetică și gândirea out of the box, este timpul să pășim cu încredere și viziune către binele comun.

Intrarea este liberă pentru toți, așa că explorarea poate începe acum – http://bit.ly/inscriereplatformatheia

#IASIdigitalizeaza este o campanie de digitalizarea a artiștilor aflați la granița online-ului ce doresc să pășească în viitor. 
Această abordare ne permite să obținem feedback orientat direct către nevoile reale ale artiștilor, astfel contribuirea la dezvoltarea platformei se întâmplă într-un mod natural.
 
Dacă vrei să afli mai multe despre comunitățile din Iași și nu numai, click aici. 

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro