Publicația industriei TECH regionale

Graficianul revistei noastre, Adrian Mironescu, a mai luat un premiu internațional de branding

Adrian Mironescu – printre altele și graficianul revistei noastre de tehnologie PIN Magazine – a câștigat un nou premiu la Transform Awards Europe. Bronzul pentru proiectul de branding pentru Inundatii.ro, realizat în cadrul RO-FLOODS, la „Best visual identity from the public sector”, o categorie cu greutate. https://www.transformmagazine.net/awards/europe/the-winners

Logo-ul câștigător.

Gala de premiere a avut loc la Londra, în prezența unor agenții din elita brandingului mondial ca Landor, Interbrand, Lippincott, Prophet, Carré Noir, Dragon Rouge sau SomeOne dar și a clienților.

Wiron, (firma lui Adrian) and Adrian Mironescu delivered a clear brand architecture and a powerful message. „The strategy is clear and the approach to creative is engaging.” a notat juriul.

Reușita este remarcabilă, având parte de un juriu de top, de la companii precum LEGO, Pepsico, Twitter, Suez și un număr de înscrieri record.

https://www.transformmagazine.net/…/the-awards/the-judges

”Mă bucur de recunoașterea muncii alături de întrega echipă internațională de profesioniști de top implicați în proiectul www.inundatii.ro și de faptul că misiunea noastră devine mai cunoscută” – a spus Adrian.

Acum doi ani, Adrian Mironescu a mai câștigat  aurul cu brandul de oraş al Buzăului, la prestigioasa categorie „Best place or nation brand”, în cadrul celei de-a 12-a ediţie a Galei „Transform Awards”. A câștigat finala in fața Parisului.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.