Publicația industriei TECH regionale

Platforma Growceanu încheie un parteneriat strategic cu startup-ul PROCESIO

Adrian Erimescu, Growceanu: „Orice businesss care se apropie de o rundă de investiții își poate reduce semnificativ costurile de automatizare a  proceselor și procesare a datelor”

  • Tehnologia PROCESIO de tip iPaaS permite automatizarea operațiunilor oricărei companii, indiferent de industrie
  • 90% discount la utilizarea serviciilor PROCESIO pentru orice startup care apelează la finanțare prin Growceanu
  • PROCESIO oferă flexibilitate și ușurință în aplicare, însemnând o experiență de utilizare premium și o curbă de învățare minimă

Timișoara, 4 aprilie 2022. Growceanu, platformă de business angels, încheie un parteneriat strategic cu startup-ul tech Procesio, ce permite optimizarea costurilor de dezvoltare pentru startup-urile din portofoliu. Orice business care se apropie de o rundă de finanțare beneficiază de un discount de 90% la tehnologia de tip no/low code PROCESIO, pentru optimizarea proceselor, procesarea datelor și integrări personalizate.

PROCESIO este o platformă no/low-code și full code dezvoltată de compania Ringhel și lansată oficial în luna august, 2021. Tehnologia PROCESIO este creată pentru companii care au nevoie să construiască  automatizări și integrări personalizate sau să proceseze date, rapid, cu costuri reduse, indiferent de industrie. Cu PROCESIO, toate procesele de business sunt centralizate într-o singură platformă, în care se poate crea logica de business a proceselor. Fiind centralizate, sunt mult mai ușor de monitorizat, creat, scalat și modificat.

Echipa Growceanu a implementat PROCESIO atât pentru a-și eficientiza operațiunile interne cât și pentru dezvoltarea proceselor care stau în spatele platformei de investiții de tip business angel, lansată la începutul lunii martie 2022.

Adrian Erimescu, co-fondator Growceanu

Acest parteneriat reprezintă oportunitatea de care aveam nevoie pentru a implementa rapid și eficient o serie de procese și de integrări esențiale dezvoltării rapide a platformei, precum și adaptării constante la cerințele viitoare. Faptul că aceste servicii, atât de utile nouă, sunt ofertate acum cu o reducere foarte generoasă startup-urilor cu care relaționăm reprezintă o oportunitate excelentă pentru oricare dintre ele dorește să-și digitalizeze procesele fără a apela la oameni tehnici, deci și cu un cost extrem de redus”, spune Adrian Erimescu, Co-Fondator Growceanu.

„PROCESIO a apărut ca urmare a nevoilor simțite de noi în procesul de creștere și scalare rapidă. Azi, cu PROCESIO, poți automatiza operațiuni din diverse industrii – de la energie, logistică, e-commerce, insurance, finance & accounting – vizând toate departamentele, cu use-case-uri într-un spectru larg. Pentru noi, așa cum spune și numele tehnologiei, totul este un proces, motiv pentru care cu PROCESIO putem crea inclusiv chatboți avansați, care să deservească nevoile companiei, atât în comunicarea internă cât și externă. Unicitatea PROCESIO vine din flexibilitatea și ușurința cu care poți aplica tehnologia la orice proces, oferind o experiență de utilizare premium și o curbă de învățare minimă”, declară Mihai Dârzan, Fondator PROCESIO, foto deasupra titlului.

***

Despre Growceanu

Growceanu este o platformă de investiții fondată în 2018. Până în prezent, prin intermediul Growceanu au fost facilitate investiții în companiile Bright Spaces, xVision, EmailTreeAI, Kinderpedia, Milluu, Oncochain, Teleport, Metabeta, Helperz.ro (Sitter), Telios, Ulpia, Upgrade Education (Upgrade Academy), Sypher, Plateaway, Streams.live. Platforma Growceanu vizează în special startup-uri din domeniile PropTech, EdTech, SmartCity, Enterprise, Marketplaces,  FinTech și MedTech, bazate pe abordări din zonele tehnologice: Artificial Intelligence, SaaS, Data Science, Digital Mapping, IoT.

***

Despre PROCESIO

PROCESIO este o platformă no/low-code și full-code potrivită pentru orice companie, indiferent de industria în care activează. Cu PROCESIO se pot realiza integrări de aplicații, automatizări de procese și procesări de date, de până la de zece ori mai rapid. Fondatorul PROCESIO este Mihai Dârzan, cu peste 15 ani de experiență în dezvoltarea de SaaS pentru automatizarea proceselor de business end-to-end. Mihai este, de asemenea, certificat internațional ca expert în calitatea energiei, având cunoștințe aprofundate despre piețele interne și externe de energie electrică și gaze naturale.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare