Publicația industriei TECH regionale

Co-fondatorul „Singularity University”, despre ce se întâmplă la București, săptămâna viitoare: „E cel mai amplu festival dedicat transformării digitale din Europa”

Salim Ismail (foto), co-fondatorul „Singularity University” – totodată membru în bordul celebrei fundații „XPRIZE” și autorul best-seller-ului „Exponential Organizations” – , a transmis un mesaj celor care participă, săptămâna viitoare, la noul iCEE.fest: UPGRADE 100.

În mod clar, îmi pare cel mai amplu festival dedicat transformării digitale din Europa!” – a spus el, după ce a consultat agenda amplă a festivalului care aduce la Bucuresti peste 150 de experți în studiul transformărilor provocate în business si în societate de Internet si de noile tehnnologii.

Organizatorii au publicat azi ultimele detalii si bilete disponibile într-un articol – disponibil în limba engleză, aici – care sintetizează desfășurarea de forțe care se va întâmpla joi si vineri – 13 si 14 iunie – la cinematograful din Băneasa Shopping City.

Pe scurt, în agendă sunt peste 150 de speakeri de la marile companii din digital si tehnologie, începând cu cele mai mari delegații din partea Google si Facebook din istoria de 8 ani a festivalului, cu 11 teme si linii de conținut variate, de la video gaming, publicitate online si viralitate, până la jurnalism si PR, continuând cu VR/AR si experimente de comunicare, e-commerce, fintect, e-health si multe alte direcții care analizează schimbările radicale prin care trece business-ul, societatea și chiar democrația.

În festival debutează anul acesta si un amplu eveniment paralel dedicat întâlnirii startupurilor cu investitorii: UPGRADE 100 Startups.

Astfel, în a doua zi a festivalului, 14 iunie, vor fi două scene dedicate, cu subiecte legate de creșterea accelerată, despre corporații care caută investiții în startupuri, despre cum să obții finanțare europeană (o scenă separată organizată de Spherik Accelerator) precum si competiții pentru startup-uri – inclusiv Demo Day Techcelerator si un Elevator Pitch cu un mare premiu de 50.000 de euro finanțare din partea fondului GapMinder.

Accesul startupurilor se face fie pe bază de bilet, fie prin înscriere (locuri limitate) pentru bilete subvenționate 100%, aici.

Pe site-ul oficial găsiți disponibile 8 tipuri de bilete, cu prețuri pornind de la doar 75 de euro. 300 de studenți pot ajunge la festival gratuit, prin înscriere la Bursele UPGRADE 100.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti săptămâna care urmează, joi si vineri, și este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, MedLife, Majoritas Academy și a altor susținători.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.