Publicația industriei TECH regionale

Silk District: Împreună construim viitorul!

Comunitatea de business din Iași s-a reunit aseară pentru a sărbători viitorul orașului alături de Prime Kapital

Prime Kapital a reunit reprezentanții comunității de business și ai societății din Iași, pe data de 6 iunie pentru a sărbători lansarea proiectului Silk District. Mesajul pe care acest eveniment îl transmite este cel că Silk District este mai mult decât un ansamblu imobiliar de tip mixed-use. Acesta reprezintă un pas înainte în evoluția Iașiului, un oraș cu un imens potențial neexploatat.

Evenimentul de lansare a avut 130 de invitați și s-a desfășurat la Liria Events – Lacul Aroneanu. Participanții s-au delectat cu preparate românești reinventate de chef Liviu Lambrino, iar atmosfera a fost întreținută prin muzică oferită de filarmonica Iași și trupa Feelings, dans, coregrafie și momente artistice memorabile, inclusiv o hologramă 3D – special realizată pentru acest eveniment.  

Oameni de afaceri, formatori de opinie, persoane publice, atât din mediul de business local, cât și din cel național au fost printre invitații Prime Kapital. Evenimentul a fost o ocazie foarte bună de a discuta într-un mediu relaxat despre viitorul Iașiului, dezvoltarea lui pe plan social și economic și potențialul major de creștere.

„Vă mulțumesc pentru invitația la acest frumos eveniment. A fost o petrecere pe cinste și am avut ocazia să cunosc și să vorbesc cu oameni interesanți. Felicitări pentru acest proiect extraordinar!” – a transmis unul dintre invitați.

Ce înseamnă Silk District pentru Iași?

Silk District este un proiect care vine în sprijinul dezvoltării Iașiului, a comunității și a mediului de afaceri.

Proiectul de tip mixed-use va avea două componente principale: birouri de categoria A cu o suprafață de aproximativ 100 000 m2 și 2 500 de apartamente de calitate. În completarea acestora, Silk District va cuprinde spații de retail și servicii, parcuri, zone de agrement și de relaxare, o clinică medicală, o grădiniță și un hotel de 4 stele cu spații de organizare a conferințelor, sală de fitness și piscină pentru a împlini toate nevoile comunității reprezentată de angajați în clădirile de birouri sau rezidenți ai complexului.   

Pe plan rezidențial, proprietarii de apartamente se vor bucura, pe lângă excelență în execuția locuințelor, de un standard înalt al calității vieții.

Partea de office a proiectului va oferi posibilitatea de extindere afacerilor prezente pe piața locală sau celor care își doresc să investească în Iași și va permite companiilor să își consolideze echipele într-o singură locație. Astfel, tinerele talente își vor putea construi cariere de succes, pe plan local, rămânând alături de familie.

Ne-a făcut plăcere să îi găzduim pe invitații noștri și, putem spune că, la Iași ne simțim acasă. Suntem încântați de faptul că putem juca un rol în dezvoltarea acestui oraș, iar acest eveniment a fost doar începutul”. a declarat Maggie Kitshoff, Director Executiv Rezidential & Office Prime Kapital.

Despre Silk District

Silk District este un proiect de tip mixed-use la scară largă, cu funcții multiple, dispuse pe mai multe niveluri și combinate, cu scopul de a crea cel mai mare și mai dinamic proiect de acest tip din România. Silk District va deveni o zonă modernă și reprezentativă, un hub de 300 000 m2 în Iași care va da startul pentru viitoare proiecte imobiliare de tip mixed-use cu o creștere organică. Proiectul va aduce în Iași 100 000 m2 de birouri clasa A și 2 500 apartamente premium. De asemenea, include și un hotel de 4 stele cu facilități de conferință și săli de fitness (1 500 m2), spaţii de retail şi servicii (11 700 m2), o clinică medicală privată (1 500 m2), zone verzi cu circulaţii pietonale şi spaţii de recreere (49% din amplasament), spaţii de joacă (3 500 m2) şi o grădiniţă privată (1 500 m2).

Pentru mai multe detalii, accesați: www.silkdistrict.com.

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar important, activ în Europa Centrală și de Est. Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România și este integrat pe verticală. Echipa numără peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor până la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților. Aceștia au realizat peste 30 proiecte imobiliare în ultimii 10 ani, în România și în Europa Centrală și de Est și toate au dus la dezvoltarea durabilă a comunităților și a economiei locale.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.primekapital.com.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).