Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Acceleratorul BCR-InnovX - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Acceleratorul BCR-InnovX

Banca Comercială Română este în mod continuu preocupată de dezvoltarea socială, economică, științifică și tehnologică pe termen lung a României și de găsirea de soluții care să transforme tinerii în actorii principali ai transformării digitale.

Provocarea pentru noi acum este cum putem crea, împreună cu mediul universitar și mediul privat programe prin care să contribuim sustenabil la una dintre potențialele direcții strategice ale României – aceea de a deveni lider digital în Europa.

Soluția noastră la această provocare a fost crearea unui accelerator de business care să susțină ideile și start-up-urile dedicate tehnologiei în orice domeniu.

Banca Comercială Română și-a unit forțele cu InnovX, un centru de stimulare a inovației creat de antreprenori și experți români, pentru a crea un program intensiv de educație entreprenorială în zona de tehnologie. 

Acceleratorul BCR-InnovX are scopul de a ajuta start-up-urile să extindă la nivel internațional ideile de business, comprimând ani de învățare din experiența unor parteneri internaționali de renume, în doar câteva luni.

Acceleratorul BCR-InnovX (www.innovx.eu) își propune să transforme România într-un centru de afaceri european și un hub de inovație antreprenorială în care antreprenorii aflați la început și studenții cu idei de business au ocazia să testeze constant ce funcționează și ce trebuie îmbunătățit.

În prezent se derulează înscrierile pentru o nouă grupă a Acceleratorului BCR-InnovX, denumită Grinders, dedicată proiectelor de cercetare, ideilor de business aflate în stadiu incipient și start-up-urilor cu o cifră de afaceri între zero și 100.000 de euro.

La această grupă pot fi înscrise proiecte de spin-off-uri universitare, proiecte universitare de cercetare și dezvoltare, precum și proiecte antreprenoriale universitare. 

Vor fi selectate cele mai bune idei de către un juriu din care fac parte reprezentanți ai unor companii cu experiență solidă în tehnologie.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.