Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
13 start-up-uri din tehnologie participă în programul de incubare BCR-InnovX al grupei Start-ups din București - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

13 start-up-uri din tehnologie participă în programul de incubare BCR-InnovX al grupei Start-ups din București

 BCR-InnovX, programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, anunță companiile care au intrat în programul de incubare dedicat grupei Start-ups, cu cifra de afaceri între 100.000 și un milion de euro, din București. Juriul a selectat 13 start-up-uri care participă în programul de incubare ce se derulează în perioada 30 martie-10 aprilie. Cele mai bune start-up-uri vor intra ulterior în faza de accelerare.

Cele 13 firme care au intrat în program sunt: 

 • Energy Mall: dezvoltă un canal digital pentru comercializarea contractelor de electricitate și gaze naturale, destinat consumatorilor 
 • NUTRICARE.LIFE: dezvoltă prima aplicație gratuită de prevenție prin intermediul unei platforme digitale pentru analiză nutrițională. 
 • SPACE HUB: se ocupă cu asamblarea de nanosateliți și trimiterea acestora pe orbita Pământului 
 • Finqware: dezvoltă infrastructură tehnologică și produse menite să susțină Open Banking
 • Ingenios: activează în dezvoltarea de soluții pentru servere complexe, în special proiecte guvernamentale 
 • Cyscale: construiește o platformă de design pentru domenii cloud
 • Life as a gift: o aplicație de mapare a evenimentelor și preferințelor celor dragi
 • MAASTER: implementarea unui model de planificare a traseelor de transport urban, pentru reducerea traficul și a poluării 
 • MEETAIBA: automatizează end to end analiza de afaceri IT prin intermediul a 7 module
 • Enersec: o platformă colaborativă inovatoare cu ajutorul ML și blockchain, pentru a proteja sistemele IoT 
 • ORAROO: o platformă în cloud prin care IMM-urile își pot digitaliza procesele ce țin de angajați
 • Mount Devel: servicii pentru siguranțai angajaților din companiile biotech și pharma, prin IA și recunoaștere facială
 • Vendax:  o platformă HR ce automatizează procesul de recrutare a companiilor

„În contextual actual, mai mult decât oricând, este important să susținem antreprenorii din tehnologie, ei fiind cei care ne pot oferi soluții inovatoare atât pentru prezent, cât mai ales pentru lumea de după Covid-19. Programul BCR-InnovX își continuă demersurile prin care sprijină start-up-urile din tehnologie și chiar se extinde, alocând resurse suplimentare pentru companiile ce oferă soluții pentru Covid-19”, spune Ionuț Stanimir, Director de Marketing BCR

În contextul Covid-19, BCR-InnovX a adăugat încă 10 locuri în programul de incubare din București pentru start-up-urile care oferă soluții inovatoare în tehnologie pentru provocările actuale din sănătate, economie și activități sociale. Termenul inițial de înscriere, 29 martie, a fost extins, astfel că start-up-urile se pot înscrie până la 30 aprilie pentru programul dedicat soluțiilor pentru Covid-19.

„Programul BCR-InnovX vine cu soluții pentru companiile din domeniul tehnologiei, oferind o metodologie testată și bine pusă la punct de dezvoltare a afacerii, atât înainte, cât și după lansare. De asemenea, firmele beneficiază de expunere internațională, prin stabilirea unor obiective globale încă din faza de proiect, dar și de acces la resurse tehnice și tehnologice oferite de partenerii programului, precum și informații-cheie inovatoare”, spune Daniel Dumitrescu, CEO InnovX.

Membrii comitetului de selecție pentru grupa Startups a fost format din: Nicu Iancu (expert în securitate), Bogdan Stefan (expert în Inovație și Tehnologie Asseco SEE Romania), Daniel Ilie (Fost Comandant în Forțele Speciale, Mircea Moraru (Senior Associate CMS), Bogdan Hristescu (Director Regional Euronet), Silviu Florea (dezvoltator soluții fintech), Adela Ioniță (Business Owner Tu în Centru), Daniel Dumitrescu (CEO InnovX), Ana-Maria Crețu (Manager Programe Start-up-uri BCR), Petr Jirat (Director Risc Retail BCR), Ciprian Păltineanu (investitor CEE) și Diana Dumitrescu (Manager InnovX).

Programul de incubare de două săptămâni al BCR- InnovX include: 1. Workshop de leadership, 2. Workshop investiții, 3.Workshop de branding, 4. Realizarea unui business plan, 5. Program de mentorat de la antreprenori Alumni InnovX și de la echipa de management BCR. 

Acceleratorul este un proiect realizat în parteneriat cu UiPath, Microsoft, Startup Grind in partnership with Google for Startups, Mindspace și European Center for Services Investments and Financing (ECSIF). BCR acoperă costurile pentru toate bursele alocate antreprenorilor din acest proiect, cursurile și costurile logistice. 

Mai multe detalii despre Acceleratorul BCR-InnovX: www.bcr.ro/accelerator

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.