Publicația industriei TECH regionale

Hub-urile partenere Orange Fab susțin antreprenorii online

În cadrul Hub Pass, programul Orange Fab ce susține mobilitatea antreprenorilor, suntem parteneri cu cele mai importante spații de co-working din țară dedicate inovatorilor din tehnologie: TechHub Bucharest, FabLab Iași, Rubik Hub Piatra Neamț, Silicon Forest Cluj-Napoca, Cowork Timișoara și Oradea Tech Hub.

Spațiile de co-working dedicate startup-urilor au fost special gândite pentru a susține antreprenorii care vor să aibă acces la o comunitate formată din oameni cu același mindset și provocări asemănătoare. Dintre avantajele hub-urilor se evidențiază flexibilitatea și angajamentele de plată pe termen scurt. Astfel, de cele mai multe ori, startup-urile plătesc de la lună la lună, arareori asumându-și contracte pe perioade mai îndelungate. În contextul actual, spațiile de lucru se confruntă cu o scădere de până la 80% a abonamentelor lunare, multe startup-uri fiind nevoite să-și restrângă activitatea sau să facă reduceri de costuri pentru a-și asigura funcționarea în această perioadă incertă.

Pentru a-și susține în continuare membrii comunităților, hub-urile organizează discuții online periodice în care participanții fac schimb de experiență și primesc ajutor.

Cowork Timișoara a lansat un abonament digital, ce oferă acces la o comunitate de suport, evenimente și conținut educațional, precum și oferte speciale din partea partenerilor.

Unele hub-uri au livrat scaunele ergonomice către noile birouri-de-acasă ale startup-urilor, iar majoritatea organizează evenimente online deschise publicului larg.

Iată câteva dintre oportunitățile disponibile antreprenorilor online, gratuit, în următoarea perioadă:

TechHub Bucharest organizează o serie de interviuri și discuții 1 la 1:

  • Online Office Hours w/ lawyers from GNP Guia Naghi and Partners – joi, 16 aprilie, 10:00

Vezi toate evenimentele TechHub și înscrie-te!

Cowork Timișoara organizează o serie de workshop-uri și discutii online:

  • So, how do you do it? On  working exclusively from home – joi, 9 aprilie, 18:30

Fii la curent cu evenimentele din Timișoara!

RubikHub organizează evenimentul Founders’ Story, alături de Letiția Ștefan (CEO, Nifty Learning), Sebastian Gabor (CEO, Digitail) și Mihai Cepoi (CEO, Jobful), ce va avea loc Joi, 23 Aprilie, de la ora 11:00.

Află detalii și înscrie-te!

De asemenea, Rubik Hub continuă programul de pre-accelerare Rubik Garage și programul dedicat studenților Square1 Bootcamp în format complet online, alături de echipele selectate.


Vom actualiza lista pe măsură ce noi evenimente sunt anunțate.

Suntem alături de partenerii noștri în continuare și avem încredere că vom trece cu bine, împreună, peste provocări. De-abia așteptăm să ne revedem și ne bucurăm între timp de interacțiunile valoroase online!

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare