Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Hub-urile partenere Orange Fab susțin antreprenorii online - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Hub-urile partenere Orange Fab susțin antreprenorii online

În cadrul Hub Pass, programul Orange Fab ce susține mobilitatea antreprenorilor, suntem parteneri cu cele mai importante spații de co-working din țară dedicate inovatorilor din tehnologie: TechHub Bucharest, FabLab Iași, Rubik Hub Piatra Neamț, Silicon Forest Cluj-Napoca, Cowork Timișoara și Oradea Tech Hub.

Spațiile de co-working dedicate startup-urilor au fost special gândite pentru a susține antreprenorii care vor să aibă acces la o comunitate formată din oameni cu același mindset și provocări asemănătoare. Dintre avantajele hub-urilor se evidențiază flexibilitatea și angajamentele de plată pe termen scurt. Astfel, de cele mai multe ori, startup-urile plătesc de la lună la lună, arareori asumându-și contracte pe perioade mai îndelungate. În contextul actual, spațiile de lucru se confruntă cu o scădere de până la 80% a abonamentelor lunare, multe startup-uri fiind nevoite să-și restrângă activitatea sau să facă reduceri de costuri pentru a-și asigura funcționarea în această perioadă incertă.

Pentru a-și susține în continuare membrii comunităților, hub-urile organizează discuții online periodice în care participanții fac schimb de experiență și primesc ajutor.

Cowork Timișoara a lansat un abonament digital, ce oferă acces la o comunitate de suport, evenimente și conținut educațional, precum și oferte speciale din partea partenerilor.

Unele hub-uri au livrat scaunele ergonomice către noile birouri-de-acasă ale startup-urilor, iar majoritatea organizează evenimente online deschise publicului larg.

Iată câteva dintre oportunitățile disponibile antreprenorilor online, gratuit, în următoarea perioadă:

TechHub Bucharest organizează o serie de interviuri și discuții 1 la 1:

  • Online Office Hours w/ lawyers from GNP Guia Naghi and Partners – joi, 16 aprilie, 10:00

Vezi toate evenimentele TechHub și înscrie-te!

Cowork Timișoara organizează o serie de workshop-uri și discutii online:

  • So, how do you do it? On  working exclusively from home – joi, 9 aprilie, 18:30

Fii la curent cu evenimentele din Timișoara!

RubikHub organizează evenimentul Founders’ Story, alături de Letiția Ștefan (CEO, Nifty Learning), Sebastian Gabor (CEO, Digitail) și Mihai Cepoi (CEO, Jobful), ce va avea loc Joi, 23 Aprilie, de la ora 11:00.

Află detalii și înscrie-te!

De asemenea, Rubik Hub continuă programul de pre-accelerare Rubik Garage și programul dedicat studenților Square1 Bootcamp în format complet online, alături de echipele selectate.


Vom actualiza lista pe măsură ce noi evenimente sunt anunțate.

Suntem alături de partenerii noștri în continuare și avem încredere că vom trece cu bine, împreună, peste provocări. De-abia așteptăm să ne revedem și ne bucurăm între timp de interacțiunile valoroase online!

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.