Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Hub-urile partenere Orange Fab susțin antreprenorii online - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Hub-urile partenere Orange Fab susțin antreprenorii online


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

În cadrul Hub Pass, programul Orange Fab ce susține mobilitatea antreprenorilor, suntem parteneri cu cele mai importante spații de co-working din țară dedicate inovatorilor din tehnologie: TechHub Bucharest, FabLab Iași, Rubik Hub Piatra Neamț, Silicon Forest Cluj-Napoca, Cowork Timișoara și Oradea Tech Hub.

Spațiile de co-working dedicate startup-urilor au fost special gândite pentru a susține antreprenorii care vor să aibă acces la o comunitate formată din oameni cu același mindset și provocări asemănătoare. Dintre avantajele hub-urilor se evidențiază flexibilitatea și angajamentele de plată pe termen scurt. Astfel, de cele mai multe ori, startup-urile plătesc de la lună la lună, arareori asumându-și contracte pe perioade mai îndelungate. În contextul actual, spațiile de lucru se confruntă cu o scădere de până la 80% a abonamentelor lunare, multe startup-uri fiind nevoite să-și restrângă activitatea sau să facă reduceri de costuri pentru a-și asigura funcționarea în această perioadă incertă.

Pentru a-și susține în continuare membrii comunităților, hub-urile organizează discuții online periodice în care participanții fac schimb de experiență și primesc ajutor.

Cowork Timișoara a lansat un abonament digital, ce oferă acces la o comunitate de suport, evenimente și conținut educațional, precum și oferte speciale din partea partenerilor.

Unele hub-uri au livrat scaunele ergonomice către noile birouri-de-acasă ale startup-urilor, iar majoritatea organizează evenimente online deschise publicului larg.

Iată câteva dintre oportunitățile disponibile antreprenorilor online, gratuit, în următoarea perioadă:

TechHub Bucharest organizează o serie de interviuri și discuții 1 la 1:

  • Online Office Hours w/ lawyers from GNP Guia Naghi and Partners – joi, 16 aprilie, 10:00

Vezi toate evenimentele TechHub și înscrie-te!

Cowork Timișoara organizează o serie de workshop-uri și discutii online:

  • So, how do you do it? On  working exclusively from home – joi, 9 aprilie, 18:30

Fii la curent cu evenimentele din Timișoara!

RubikHub organizează evenimentul Founders’ Story, alături de Letiția Ștefan (CEO, Nifty Learning), Sebastian Gabor (CEO, Digitail) și Mihai Cepoi (CEO, Jobful), ce va avea loc Joi, 23 Aprilie, de la ora 11:00.

Află detalii și înscrie-te!

De asemenea, Rubik Hub continuă programul de pre-accelerare Rubik Garage și programul dedicat studenților Square1 Bootcamp în format complet online, alături de echipele selectate.


Vom actualiza lista pe măsură ce noi evenimente sunt anunțate.

Suntem alături de partenerii noștri în continuare și avem încredere că vom trece cu bine, împreună, peste provocări. De-abia așteptăm să ne revedem și ne bucurăm între timp de interacțiunile valoroase online!

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

5G Orange Lab-pinmagazine

Orange deschide cel de-al doilea laborator 5G din România în Iași

Orange a deschis în 29 martie la Iași cel de-al doilea laborator 5G din România, un hub tehnologic dedicat în special sectorului automotive, în care mediul academic, startup-urile și companiile din regiunea Moldovei pot să inoveze și să testeze soluțiile bazate pe tehnologia 5G. Proiectul este realizat de Orange, în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) și Continental.

T4, pinmagazine

La Iași se construiește un nou aeroport ce va deveni funcțional din 2024!

 Aeroportul Internațional Iași ia avânt odată cu demararea celui mai mare proiect de dezvoltare și modernizare din istoria sa. Acesta presupune, într-o primă etapă, construirea unui nou terminal de pasageri, lucrările fiind în plină desfășurare, și în paralel cu aceastea – extinderea parcării auto, investiție ce se dorește a fi finalizată în luna decembrie 2023.