Publicația industriei TECH regionale

Tremend Software Consulting își consolidează prezența în România cu un nou birou la Iași

Tremend, pinmagazine

În urma cu numai câteva săptămâni Tremend Software Consulting, una dintre companiile românești de software cu cea mai rapidă creștere și-a anunțat oficial prezența în Iași. 

Evenimentul de lansare a avut loc la Palas în prezența mai multor invitați printre care și Marius Dangă, Vicepreședinte CJ Iași și Dan Zaharia, Fondator Fab Lab Iași.

Cu numai o săptămână însă înainte de evenimentul de lansare oficială a biroului din Iași, compania a fost decernată Compania IT a Anului în cadrul Premiilor industriei regionale IT & Outsourcing, PIN Awards, “The IT Company of the Year”.

Cine este Tremend Software Consulting?

Înființată în 2005, Tremend nu este doar o poveste de succes din lumea tehnologiei, ci și un exemplu de viziune și spirit antreprenorial. 

În cei aproape 18 ani de existență, compania și-a câștigat locul între cei mai dinamici jucători pe piața globală de consultanță și servicii de dezvoltare software, prin expertiza sa avansată în strategie și implementare pentru proiecte software complexe, programe de inovație și management de produs.

În 2022, Tremend a devenit hub tehnologic pe regiunea CEE pentru Publicis Sapient, parte a Publicis Groupe. La baza evoluției sale se află concentrarea puternică asupra inovației și impactului în societate și prin investiții în cercetare și dezvoltare în domenii precum Cloud, AI și Customer Experience. Cu fiecare proiect dezvoltat, compania de software infuzează inovație în soluții care răspund nevoilor actuale de digitalizare, ajungând în prezent la peste 60 de milioane de utilizatori.

Recent, compania a intrat pentru a șasea oară în topul FT 1000 — Europe’s Fastest Growing Companies. O performanță unică în peisajul IT din Europa Centrală și de Est. Tot anul acesta, a fost recunoscută ca unul dintre cei mai buni angajatori din România, obținând locul 5 în domeniul IT și locul 10 în topul general, în clasamentul Top Angajatori realizat de platforma Undelucram, cea mai mare comunitate online a angajaţilor din România. 

Un alt moment prin care compania s-a remarcat în acest an a fost lansarea aplicației Ghișeul.ro. Povestea acestei aplicații este cu atât mai interesantă cu cât aflăm că ea s-a născut dintr-un parteneriat între ADR, Mastercard și Tremend, parteneriat în care Mastercard și Tremed au dorit să folosească resurse umane și financiare proprii, pentru a pune umărul la accelerarea procesului de digitalizare din România.  

Aplicația în care acum se pot face peste 350 de plăți, de la impozite și amenzi, până la plăți pentru pașapoarte, permise auto, certificate de înmatriculare sau diferite autorizații, s-a dovedit a fi una foarte dorită, devenind cea mai descărcată aplicație din domeniul financiar, atât în App Store cât și Play Store, în primele săptămâni de la lansare.

Tremend Iași

Tremend are în acest moment 1100 de inginerii în România, Serbia și Bulgaria. Echipa din Iași, care numără deja aproape 100 de angajați, este coordonată de Marian Chirnoagă, în calitate de Office Lead și de Alexandra Anisii, HR BP.

Aflat în epicentrul unuia dintre cele mai dinamice hub-uri tehnologice din România, biroul din Iași își propune, pe termen mediu și lung, să devină un centru de excelență al Tremend, sprijinind misiunea companiei de a furniza soluții de top într-o varietate de industrii.

În cadrul evenimentului de lansare de pe 16 Mai la Palas Iași, participanții au avut ocazia să urmărească documentarul Never Done, câștigător al premiului Clio 2023, ce ilustrează povestea adevarată a unei mame singure care a reușit, cu ajutorul tehnologie, să depășească o situație de criză în timpul pandemiei, dezvăluind astfel puterea pozitivă a digitalului și impactul pe care îl poate avea în viața oamenilor.

Totodată, participanții au putut afla mai multe despre impactul Ghișeul.ro, cea mai descărcată aplicație financiară de la începutul anului, sau cum digitalizarea a ajutat o fundație, prezentă și în Iași, să ducă la bun sfârșit un proiect educațional destinat copiilor din medii defavorizate.

Prezent la eveniment Marius Hanganu, Managing Director și Co-fondator Tremend, a declarat că: “Sunt recunoscător întregii echipe Tremend Iași. Faptul că astăzi ne anunțăm oficial prezența în această regiune se datorează în primul rând energiei și entuziasmului lor. Iașiul este un hub tehnologic foarte vibrant, iar alegerea de a deschide un birou aici este desigur o parte a strategiei noastre de dezvoltare, dar și un pas foarte important pentru noi.”

“Această etapă reprezintă un moment deosebit în evoluția companiei noastre și reflectă angajamentul echipei spre dezvoltare. Suntem foarte mândri de colegii noștri din Iași. Ei sunt deja implicați în mai multe proiecte cheie, atât pentru comunitate, cât și pentru Tremend. Platformele educaționale pentru Comisia Europeană sau aplicația mobilă Ghișeul.ro find doar câteva exemple a contribuției lor.”, adaugă Ioan Cocan, Managing Director și Co-fondator Tremend.

Prezent la eveniment, Marius Dangă – Vicepreședinte CJ Iași a salutat prezența Tremend în Iași și inițiativa lui Marian Chirnoagă, de a reveni acasă nu singur, ci însoțit de una dintre cele mai dinamice companii de dezvoltare și consultanță software din România.

Angajamentul Tremend de a stimula inovația, valoarea, creșterea și sustenabilitatea pe termen lung prin tehnologie și transformare digitală, precum și cultivarea unei gândiri inovatoare, centrată pe client, au reprezentat un pilon puternic pentru creșterea accelerată a companiei de-a lungul anilor, dar și pentru construirea unei baze solide de clienți, în continuă creștere și a parteneriatelor cu liderii din industrie.

Pe măsură ce derulează un nou capitol de dezvoltare, eforturile companiei de a genera un impact pozitiv sunt consolidate de noua echipă locală.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro