Publicația industriei TECH regionale

Tech9 Meet Up – November 27

A new exciting Levi9 Meet-up series! 27th November 2017 starting 18.30
 
Topics:
“Managing data pipelines with Airflow”
“Real-time GraphQL”
Speakers:
Iordan Rata – Scala Developer
Lucian Ailenei – Front-End Developer
WHO’S IT FOR?
Web enthusiasts interested in developing apps using the latest trends and technologies and engineers that are passionate about data, analytics and managing workflows.
WHY ATTEND?
Valuable interaction with our specialists
Widen your business view
Location: Fab Lab, str. Randunica TEX6, 700259 Iasi, Romania
Save the date: Monday 27 November, starting 6.30PM until 9.30PM
Register at: [email protected]

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.