Publicația industriei TECH regionale

Start.Up roadshow 2018 in Germany

The German-Romanian Chamber of Commerce and Industry (AHK Romania) invites you to the Start.Up roadshow 2018 in Germany! 

Join us for a 5-day guided tour to Cologne, Düsseldorf and the Ruhr area, Germany’s industrial heartland: 

 • explore some of Germany’s most promising startup hotspots
 • connect to peers and talent
 • build a feeling of what drives the German ’startup-scene’
 • get a grasp of current developments in the market
 • meet potential customers, partners or investors
 • meet with 300+ startups, 200+ corporates and 50+ top speakers at RuhrSummit in Bochum, one of Germany’s biggest startup events, offering Pitch Contests, Match-Makings and fun.

Date: 7th – 13th October 2018
Up to three startups from Romania with convincing solutions in the fields of

 • InsurTech
 • Smart City
 • Logistics/Mobility

can participate in this trip to Germany and have the possibility to win the grand prize of 5000 Euro, if they make it to the pitch final during the„International Summit“ of RuhrSummit 2018 in Bochum.

Admission conditions:

 • Startup is in the “market testing” phase
 • Startup has a scalable business model with an international approach

See the website with full program and more info here (preliminary schedule also attached).
Fee: 980 EUR – transportation costs to Germany & accommodation.
Covered by the program: entire program management in Germany, transportation within Germany, admission to RuhrSummit, coordination of B2B meetings.
For registration, please fill out the following form: https://www.surveymonkey.com/r/2R99HPG – it should not take more than 5-10 minutes of your time.
Deadline of application: 24th August 2018.
For any further questions do not hesitate to get in touch with us!
If you want to know more about similar events, check out here!
 

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.