Publicația industriei TECH regionale

Social Media în Culise Iași

Pe 11 august, Fab Lab Iași împreună cu Vadim Cușnir (Community Manager la Social Media în Culise) organizează un eveniment special dedicat celor care lucrează sau sunt pasionați de Social Media Marketing, Web Design și nu numai, Social Media în Culise Iași!

La aceasta conferință de o zi, vor avea ca invitați speciali speakeri din Republica Moldova.
Temele care vor fi dezbătute în cadrul evenimentului sunt teme de interes general, probabil întrebări pe care curioșii interesați de domeniul marketingului le au adeseori, nefiind subiecte ușor de dezbătut sau ușor de găsit, aria Marketingului fiind una destul de nouă, mai ales pe piața din România.
Vadim Cușnir (Community Manager la Social Media în Culise) va vorbi despre ce înseamnă cu adevărat o comunitate online și cum să te promovezi prin intermediul unui grup pe facebook. Da, acel grup despre care de câțiva ani de zile numai tu și prietenii tăi ați aflat.
Eugeniu Ganţa (Social Media Manager) ne va spune despre Video Marketing pe Facebook și cum să creezi content video eficient cu smartphone-ul tău. Sună interesant și pentru toți utilizatorii Facebook/ Instagram story, așa-i?
Eugeniu Topolschi (Specialist Facebook Ads) ne va explica Facebook Pixel și ce potențial ratează afacerile care ignoră acest instrument. Afacerea ta ignoră Facebook Pixel? Oh, nici nu ai auzit de Facebook Pixel?
Vrei un site cool și modern pentru firma ta? Igor Strechi (Fondator Purple Media) îți revelează cum să-ți construiești un site în 2018 și în plus, sfaturi pentru un Web Design care aduce vânzări. „Dar contează Web Design-ul site-ului pentru a-mi crește vânzările?” Ei bine, mai mult decât poți crede.
Înscrierile pentru eveniment au luat sfârșit ajungând la aproximativ 80 de participanți. Totuși, ce-ai zice să te înscrii din timp data viitoare?
Dacă vrei să aflii mai multe detalii despre evenimentele din Iași, click aici!
 

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare