Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Rezultatele Office Barista pe 2019: cifră de afaceri de 2,5 milioane euro din distribuția de cafea și apă în corporații - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Rezultatele Office Barista pe 2019: cifră de afaceri de 2,5 milioane euro din distribuția de cafea și apă în corporații

Office Barista, companie specializată în furnizarea de soluții complete de cafea, apă și ceai pentru mediul office (servicii B2B), ajunge la o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro în 2019. Planurile pentru următorul an includ continuarea extinderii pe plan național a companiei.

Compania furnizează soluții premium, în colaborare cu parteneri recunoscuți pentru calitatea serviciilor precum Franke, pentru espressoare, Waterlogic pentru dispensere de apă, și TeaPigs pentru selecția de ceaiuri. În medie, conform calculelor Office Barista, o corporație din România investește între 1 și 2 euro pentru apă, lunar, per angajat, în timp ce pentru cafea costul e între 3 și 5 euro. 

Scopul Office Barista este să le ofere clienților săi produse și servicii la cele mai înalte

standarde de calitate, care să îmbunătățească viața de la birou a angajaților. De la cafeaua proaspăt prăjită, cu aromă puternică, până la apă din sursă controlată și purificată cu ajutorul tehnologiilor inovative, serviciile Office Barista se adresează companiilor care își pun angajații pe primul loc.

Răspunsul până acum din piață a fost excelent și o parte din feedback-ul pozitiv se bazează pe strategia aplicată de Office Barista: soluții adaptate în funcție de nevoile fiecărei companii și a angajaților acesteia. Pentru a face acest lucru posibil, Office Barista oferă gratuit o săptămână de acces complet la serviciile sale, astfel că oferta finală este construită în funcție de preferințele pe care le au angajații fiecărei companii. Investiția în timp și atenția pentru acest proces oferă libertate clienților de a decide dacă soluțiile propuse sunt cele care îi avantajează. Mai mult decât atât, fiecare pachet ales include gratuit servicii de consultanță, mentenanță și service al aparatelor. 

„Pe final de 2019 este mai clar ca niciodată că astfel de beneficii, precum cele obținute prin serviciile noastre, pot face un mediu de lucru mai plăcut și mai sănătos. Noi am pornit de la ideea că lucrurile mici, aparent neînsemnate, au efecte mult mai mari decât ne-am aștepta. Astfel, am investit în tehnologie și în parteneriate cu cei mai buni furnizori din piață. Totodată, facem toate acestea cu grijă față de mediu și cu respectarea tuturor normelor legale de sănătate în vigoare. Pentru noi, 2019 a fost un an de creștere și dezvoltare a echipelor atât pe plan operațional, cât și în alte departamente, cum ar fi marketing sau vânzări. 

Scopul nostru este acela de a furniza soluții care pot schimba în bine un mediu de lucru. De aceea și oferim acces la serviciile noastre timp de o săptămână. O companie nu trebuie să cumpere niciodată ce-i mai scump sau mai ieftin din piață, ci să aleagă ce e mai potrivit pentru angajații ei. Acesta e principiul nostru și asta ne-a ajutat să ne creștem, de la an la an, cifra de afaceri și să ne uităm acum la întărirea poziției pe plan național”, a declarat Mihai Sugureanu, CEO Office Barista.

Miza pentru 2020: continuarea extinderii în România și o cifră de afaceri de 3,5 mil. euro

Office Barista încheie 2019 cu o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro și servicii furnizate în București, dar și în alte orașe din țară precum Brașov, Iași, Timișoara și Cluj-Napoca. Planul pentru 2020 este consolidarea prezenței în plan național prin angajați și traininguri locale, astfel încât zona operațională să fie acoperită cu oameni care pot răspunde imediat cerințelor partenerilor din corporații. Răspunsul din orașele în care Office Barista este deja prezentă a fost foarte bun și estimările pentru cifra de afaceri pe 2020 se duc către 3,5 milioane euro.

Această creștere estimată se datorează și investițiilor pe care compania le-a făcut în tehnologie, prin digitalizarea proceselor de business – un CRM cu ajutorul căruia să fie gestionate toate relațiile cu clienții, dar și prin optimizarea prezenței online, care să deservească mai eficient clienții, în special cei din orașele care nu au încă alocat un reprezentant local. 

Despre Office Barista

Office Barista a preluat Waterpure Office Systems în 2018, devenind astfel unul dintre cei mai mari integratori de soluții de cafea, apă și ceai pentru spațiile de birouri din București, Cluj, Timișoara și Iași. 

Office Barista reunește trei linii de business: soluții de vânzare și livrare a cafelei pentru spațiile de birouri, prin parteneriatul cu Franke – lider global pe segmentul de echipamente de pregătire a cafelei; soluții de servire a apei potabile pentru spațiile de birouri, prin parteneriatul cu Waterlogic – lider global în domeniu; soluții de vânzare și livrare a ceaiului pentru spațiile de birouri, prin parteneriatul cu englezii de la Teapigs. Mai multe informatii si pe www.officebarista.ro

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.