Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

ORESA INDUSTRA își mărește stocul de spații logistice și industriale  din IASI si ARAD 

Oresa, pinmagazine

Oresa Industra, unul dintre dezvoltatorii activi pe piața spațiilor logistice și industriale  din România, anunță extinderea parcului logistic din Iași, consolidându-și astfel poziția  în regiunea Moldovei. 

Această expansiune vine în urma finalizării cu succes a unei noi clădiri de 10,000 metri  pătrați, care a adus stocul total al Oresa Industra la de 35,000 metri pătrați în in Industra  Park Iasi și reprezintă primele spații clasa A livrate în Iasi în acest an, reconfirmând  angajamentul de a oferi facilități de înaltă calitate clienților. 

De asemenea, Oresa Industra își continuă planurile de dezvoltare în Iasi prin lansarea  unui proiect nou, aflat în stadiul de planificare, ce va aduce încă 15,000 metri pătrați de  spații logistice și industriale. În paralel, desfășoară construcția unui proiect de 33,000  metri pătrați în Arad, consolidându-și prezența și acolo.

Odată finalizate, cele noi două proiecte din Iasi și Arad vor aduce portofoliul Oresa  Industra la peste 90,000 metri pătrați de spații logistice și de producție moderne.  

“Suntem incantati ca odata cu finalizarea extinderii am reusit sa obtinem un grad de  ocupare de 100%. Suntem recunoscători pentru increderea acordata de catre partenerii  nostri. Perspectivele unui oras mare universitar, disponibilitatea forței de muncă  calificată, dezvoltărea infrastructurii rutiere, a transportului metropolitan și a  Aeroportului Iași reprezintă pentru noi argumente de a continua investițiile în regiune.”  Lorena Brehuescu Investment and Leasing Manager. 

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Creativitate la locul de munca, pinmagazine

Modele actuale de management nu stimulează creativitatea la locul de muncă

Managerilor le place să vorbească despre a avea echipe creative, oameni creativi sau idei creative – dar cea mai mare parte din discursurile astea sunt goale de conținut. Așa cum confundăm „strategia” (care este o viziune pe termen lung) cu „operațiunile” (care este execuția de zi cu zi a strategiei), la fel confundăm adesea „asta a fost creativ!” cu „acesta este ceva care a făcut niște bani pentru noi, probabil dintr-un accident fericit.” 

Dragos Panainte, pinmagazine

2024 – Pledoarie pentru Reconectare

Iată-ne ajunși (și) la final de 2023. Un an provocator pentru culturile organizaționale – burnout, great resignation, quiet quitting & mental health – au fost