Publicația industriei TECH regionale

ORESA INDUSTRA își mărește stocul de spații logistice și industriale  din IASI si ARAD 

Oresa, pinmagazine

Oresa Industra, unul dintre dezvoltatorii activi pe piața spațiilor logistice și industriale  din România, anunță extinderea parcului logistic din Iași, consolidându-și astfel poziția  în regiunea Moldovei. 

Această expansiune vine în urma finalizării cu succes a unei noi clădiri de 10,000 metri  pătrați, care a adus stocul total al Oresa Industra la de 35,000 metri pătrați în in Industra  Park Iasi și reprezintă primele spații clasa A livrate în Iasi în acest an, reconfirmând  angajamentul de a oferi facilități de înaltă calitate clienților. 

De asemenea, Oresa Industra își continuă planurile de dezvoltare în Iasi prin lansarea  unui proiect nou, aflat în stadiul de planificare, ce va aduce încă 15,000 metri pătrați de  spații logistice și industriale. În paralel, desfășoară construcția unui proiect de 33,000  metri pătrați în Arad, consolidându-și prezența și acolo.

Odată finalizate, cele noi două proiecte din Iasi și Arad vor aduce portofoliul Oresa  Industra la peste 90,000 metri pătrați de spații logistice și de producție moderne.  

“Suntem incantati ca odata cu finalizarea extinderii am reusit sa obtinem un grad de  ocupare de 100%. Suntem recunoscători pentru increderea acordata de catre partenerii  nostri. Perspectivele unui oras mare universitar, disponibilitatea forței de muncă  calificată, dezvoltărea infrastructurii rutiere, a transportului metropolitan și a  Aeroportului Iași reprezintă pentru noi argumente de a continua investițiile în regiune.”  Lorena Brehuescu Investment and Leasing Manager. 

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).