Publicația industriei TECH regionale

Orange Money semnează cu Alpha Bank pentru transferul afacerii din România

Orange, pinmagazine

Orange anunță că a ajuns la un acord privind transferul afacerii de retail al Orange Money din România către Alpha Bank România. Prin acest pas, Orange România se concentrează pe strategia sa de creștere la nivel local, axată pe oferirea de servicii sustenabile de conectivitate și soluții digitale integrate, în linie cu strategia Grupului Orange la nivel internațional, „Lead the Future”.

Lansată în 2016, soluția Orange Money a devenit o alternativă la serviciile bancare tradiționale din România, oferind o experiență digitală completă pentru emiterea cardurilor de debit și credit, transferuri, plăți și alte operațiuni financiare zilnice. Ca urmare a acestei tranzacții, clienții Orange Money vor beneficia în continuare de servicii financiare digitale end-to-end ca parte din Alpha Bank România.

Tranzacția presupune transferul ecosistemului digital Orange Money local, care include platforma mobilă fintech, clienții și portofoliul de produse din România, precum și partenerii, furnizorii și echipa care gestionează operațiunile financiare mobile.

Clienții Orange Money vor avea în continuare acces la aceleași produse, servicii și beneficii ca până acum și nu vor exista modificăriîn condițiile contractuale ale produselor și serviciilor oferite. Procesul se va desfășura în mod transparent, iar clienții vor fi informați cu privire la pașii următori.

„Datorită unei echipe puternice de specialiști în digital banking, Orange Money România a crescut constant, devenind o soluție digitală financiară de top, recunoscută de către clienți și de piață pentru calitatea serviciilor și pentru viziunea inovatoare. Abordarea strategică a Orange Money a avut mereu în vedere integrarea aplicației și a produselor sale într-un ecosistem bancar și, pentru a atinge acest obiectiv, am semnat transferul businessului de retail Orange Money către Alpha Bank România. Experiența Alpha Bank va oferi continuitate clienților noștri, iar produsele lor bancare vor îmbogăți suita de servicii la care utilizatorii Orange Money au acces astăzi”, a declarat Haris Hanif, CEO Orange Money România.

“Alpha Bank Romania a îmbinat tradiția și inovația încă de la începutul activității sale, iar această achiziție face parte din strategia băncii de a-și consolida poziția pe piață și de a oferi clienților o experiență digitală superioară. Suntem încântați să beneficiem de punctele forte ale Orange Money România și bucuroși de oportunitatea de a construi un ecosistem de soluții digitale pentru clienții noștri. Gândirea strategică, flexibilitatea și viziunea pe termen lung a Alpha Bank Romania sunt astfel completate cu o infuzie de agilitate și expertiză în domeniul serviciilor financiare digitale de top”, a declarat Sergiu Oprescu, Președinte Executiv al Alpha Bank România și Director General al Rețelei Internaționale Alpha Bank Group.

Tranzacția privește doar piața din România și se va finaliza după îndeplinirea unor pași preliminari în cazul unor astfel de tranzacții, precum primirea aprobărilor de la autorități.

Despre Orange Money România

Orange, liderul pieței telecom din România a lansat în 2016 Orange Money, o alternativă 100% digitală la serviciile bancare tradiționale. Orange Money le permite clienților să transfere bani și să plătească facturi fără comisioane, printr-o interfață ușor de utilizat, sigură și intuitivă. În câteva minute, utilizatorii Orange Money își pot deschide un cont curent în lei cu IBAN propriu și pot efectua imediat transferuri în țară sau străinătate, plăți online sau plăți cu smartphone-ul sau smartwatch-ul, folosind cardurile virtuale de debit și credit. Cardul de credit Orange Money oferă clienților pachete cu beneficii suplimentare care pot fi accesate în funcție de nevoile lor de plată și de stilul de viață. Verificarea datelor, aprobarea liniei de credit, semnarea documentelor și emiterea cardului de credit virtual sunt simple și rapide de pe smartphone. Pentru mai multe informații despre Orange Money România: orange.ro/money.

Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare