Cătălin Mahu a lansat, cu ocazia a 20 de ani de activitate în cel mai longeviv lanț de restaurante din București și în calitate de autor, cartea „Povestea de la colțul mesei” , volum ce reprezintă o colecție de memorii antreprenoriale semnate de fondatorul primei rețele de restaurante cu capital românesc.
Lanțul La Mama, ce operează în prezent 6 restaurante, a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de peste 4,4 milioane de euro și numără 230 de angajați, din care 74 au o vechime de la 5 până la 20 de ani în cadrul companiei.
La Mama s-a impus pe piața românească prin tradiție, autenticitate, o bucătărie citadină reinterpretată și inovație, fiind prima companie din România care a implementat sistemul de carduri de loialitate electronice, iar din 2007 dispune de serviciul home delivery.
––––––––––––––––––––––––––––––
Vino sa il intalnesti personal la Fab Lab Iasi!
Când? -» sâmbătă, 28 februarie
La ce oră? -» 18:30
Link eveniment aici:
https://www.facebook.com/events/3086750384693246/
––––––––––––––––––––––––––––––
Link înscrieri: https://app.eventway.io/e/lansare-carte-povestea-de-la-coltul-mesei-la-iasi