Publicația industriei TECH regionale

Lansare de carte – „Povestea de la colțul mesei” de Cătălin Mahu

Cătălin Mahu a lansat, cu ocazia a 20 de ani de activitate în cel mai longeviv lanț de restaurante din București și în calitate de autor, cartea „Povestea de la colțul mesei” , volum ce reprezintă o colecție de memorii antreprenoriale semnate de fondatorul primei rețele de restaurante cu capital românesc.

Lanțul La Mama, ce operează în prezent 6 restaurante, a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de peste 4,4 milioane de euro și numără 230 de angajați, din care 74 au o vechime de la 5 până la 20 de ani în cadrul companiei.

La Mama s-a impus pe piața românească prin tradiție, autenticitate, o bucătărie citadină reinterpretată și inovație, fiind prima companie din România care a implementat sistemul de carduri de loialitate electronice, iar din 2007 dispune de serviciul home delivery.

––––––––––––––––––––––––––––––

Vino sa il intalnesti personal la Fab Lab Iasi!

Când? -» sâmbătă, 28 februarie
La ce oră? -» 18:30

Link eveniment aici:
https://www.facebook.com/events/3086750384693246/

––––––––––––––––––––––––––––––

Link înscrieri: https://app.eventway.io/e/lansare-carte-povestea-de-la-coltul-mesei-la-iasi

Distribuie și tu:

RECOMANDATE

Articole similare

7 ani de #FabLab în Iași

Asociatia Fab Lab Iași sărbătorește 7 ani de la deschiderea primului său spațiu de coworking, timp în care a devenit un catalizator al inovației tehnologice,

ABSL, pinmagazine

Adrian Baron este noul președinte ABSL

Asociația Business Service Leaders în România (ABSL) anunță alegerea lui Adrian Baron în funcția de Președinte al Consiliului Director. Cu o experiență de peste 10