Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
FII Practic 2020 - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

FII Practic 2020

FII Practic este un proiect în cadrul căruia se desfășoară sesiuni de training pe diverse arii din domeniul IT, organizat de ASII (Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni), în parteneriat cu Facultatea de Informatică Iași

Aceste sesiuni de training for fi ținute de specialiști în domeniu, mai exact, de traineri ai companiilor IT din Iași. Ariile la care se poate participa sunt mobile(android/ios), front-end (javascript, react js, full-stack, html, css), back-end (php, java, meteor, .net), AR/VR, graphic design, embedded, baze de date, cloud, artificial intelligence etc.

Totodată, în aceasta ediție, reușim să lărgim orizonturile și să introducem o arie de soft skills (public speaking, prezentare la interviu, management antreprenorial).

Atât elevii, cât și studenții interesați sunt invitați să se înscrie la orice arie, întrucât nivelul de cunoștințe cerut este minim, mai importantă fiind dorința de a învăța. 

Totul se va petrece sub acoperișul Facultății de Informatică Iași, în weekendurile din intervalul 7 martie – 5 aprilie, de-a lungul a patru săptămâni organizate în sesiuni de dimineață (ora 9) și sesiuni de prânz (ora 13). 

FII Practic își dorește să mulțumească partenerilor diamond: Yonder, CloudLab, 3Pillar, Levi9, FeelIT, Bytex, Expert Network, BeeNear, Fortech, ThinSlices, comunităților partenere FrontendHub și ITIST, dar și partenerilor media VIVA FM, Ziarul de Iași, Iași Fun, Wink, FabLab și Ziarul de ASII. 

Înscrierile sunt deschise până la data de 25 februarie, așa că FII Practic așteaptă cei mai pasionați și interesați participanți la traininguri inedite! 

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Creativitate la locul de munca, pinmagazine

Modele actuale de management nu stimulează creativitatea la locul de muncă

Managerilor le place să vorbească despre a avea echipe creative, oameni creativi sau idei creative – dar cea mai mare parte din discursurile astea sunt goale de conținut. Așa cum confundăm „strategia” (care este o viziune pe termen lung) cu „operațiunile” (care este execuția de zi cu zi a strategiei), la fel confundăm adesea „asta a fost creativ!” cu „acesta este ceva care a făcut niște bani pentru noi, probabil dintr-un accident fericit.” 

Dragos Panainte, pinmagazine

2024 – Pledoarie pentru Reconectare

Iată-ne ajunși (și) la final de 2023. Un an provocator pentru culturile organizaționale – burnout, great resignation, quiet quitting & mental health – au fost