Publicația industriei TECH regionale

FII Practic 2020

FII Practic este un proiect în cadrul căruia se desfășoară sesiuni de training pe diverse arii din domeniul IT, organizat de ASII (Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni), în parteneriat cu Facultatea de Informatică Iași

Aceste sesiuni de training for fi ținute de specialiști în domeniu, mai exact, de traineri ai companiilor IT din Iași. Ariile la care se poate participa sunt mobile(android/ios), front-end (javascript, react js, full-stack, html, css), back-end (php, java, meteor, .net), AR/VR, graphic design, embedded, baze de date, cloud, artificial intelligence etc.

Totodată, în aceasta ediție, reușim să lărgim orizonturile și să introducem o arie de soft skills (public speaking, prezentare la interviu, management antreprenorial).

Atât elevii, cât și studenții interesați sunt invitați să se înscrie la orice arie, întrucât nivelul de cunoștințe cerut este minim, mai importantă fiind dorința de a învăța. 

Totul se va petrece sub acoperișul Facultății de Informatică Iași, în weekendurile din intervalul 7 martie – 5 aprilie, de-a lungul a patru săptămâni organizate în sesiuni de dimineață (ora 9) și sesiuni de prânz (ora 13). 

FII Practic își dorește să mulțumească partenerilor diamond: Yonder, CloudLab, 3Pillar, Levi9, FeelIT, Bytex, Expert Network, BeeNear, Fortech, ThinSlices, comunităților partenere FrontendHub și ITIST, dar și partenerilor media VIVA FM, Ziarul de Iași, Iași Fun, Wink, FabLab și Ziarul de ASII. 

Înscrierile sunt deschise până la data de 25 februarie, așa că FII Practic așteaptă cei mai pasionați și interesați participanți la traininguri inedite! 

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.