Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
FII Practic 2020 - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

FII Practic 2020


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

FII Practic este un proiect în cadrul căruia se desfășoară sesiuni de training pe diverse arii din domeniul IT, organizat de ASII (Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni), în parteneriat cu Facultatea de Informatică Iași

Aceste sesiuni de training for fi ținute de specialiști în domeniu, mai exact, de traineri ai companiilor IT din Iași. Ariile la care se poate participa sunt mobile(android/ios), front-end (javascript, react js, full-stack, html, css), back-end (php, java, meteor, .net), AR/VR, graphic design, embedded, baze de date, cloud, artificial intelligence etc.

Totodată, în aceasta ediție, reușim să lărgim orizonturile și să introducem o arie de soft skills (public speaking, prezentare la interviu, management antreprenorial).

Atât elevii, cât și studenții interesați sunt invitați să se înscrie la orice arie, întrucât nivelul de cunoștințe cerut este minim, mai importantă fiind dorința de a învăța. 

Totul se va petrece sub acoperișul Facultății de Informatică Iași, în weekendurile din intervalul 7 martie – 5 aprilie, de-a lungul a patru săptămâni organizate în sesiuni de dimineață (ora 9) și sesiuni de prânz (ora 13). 

FII Practic își dorește să mulțumească partenerilor diamond: Yonder, CloudLab, 3Pillar, Levi9, FeelIT, Bytex, Expert Network, BeeNear, Fortech, ThinSlices, comunităților partenere FrontendHub și ITIST, dar și partenerilor media VIVA FM, Ziarul de Iași, Iași Fun, Wink, FabLab și Ziarul de ASII. 

Înscrierile sunt deschise până la data de 25 februarie, așa că FII Practic așteaptă cei mai pasionați și interesați participanți la traininguri inedite! 

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

5G Orange Lab-pinmagazine

Orange deschide cel de-al doilea laborator 5G din România în Iași

Orange a deschis în 29 martie la Iași cel de-al doilea laborator 5G din România, un hub tehnologic dedicat în special sectorului automotive, în care mediul academic, startup-urile și companiile din regiunea Moldovei pot să inoveze și să testeze soluțiile bazate pe tehnologia 5G. Proiectul este realizat de Orange, în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) și Continental.

T4, pinmagazine

La Iași se construiește un nou aeroport ce va deveni funcțional din 2024!

 Aeroportul Internațional Iași ia avânt odată cu demararea celui mai mare proiect de dezvoltare și modernizare din istoria sa. Acesta presupune, într-o primă etapă, construirea unui nou terminal de pasageri, lucrările fiind în plină desfășurare, și în paralel cu aceastea – extinderea parcării auto, investiție ce se dorește a fi finalizată în luna decembrie 2023.