FII Practic este un proiect în cadrul căruia se desfășoară sesiuni de training pe diverse arii din domeniul IT, organizat de ASII (Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni), în parteneriat cu Facultatea de Informatică Iași

Aceste sesiuni de training for fi ținute de specialiști în domeniu, mai exact, de traineri ai companiilor IT din Iași. Ariile la care se poate participa sunt mobile(android/ios), front-end (javascript, react js, full-stack, html, css), back-end (php, java, meteor, .net), AR/VR, graphic design, embedded, baze de date, cloud, artificial intelligence etc.

Totodată, în aceasta ediție, reușim să lărgim orizonturile și să introducem o arie de soft skills (public speaking, prezentare la interviu, management antreprenorial).

Atât elevii, cât și studenții interesați sunt invitați să se înscrie la orice arie, întrucât nivelul de cunoștințe cerut este minim, mai importantă fiind dorința de a învăța. 

Totul se va petrece sub acoperișul Facultății de Informatică Iași, în weekendurile din intervalul 7 martie – 5 aprilie, de-a lungul a patru săptămâni organizate în sesiuni de dimineață (ora 9) și sesiuni de prânz (ora 13). 

FII Practic își dorește să mulțumească partenerilor diamond: Yonder, CloudLab, 3Pillar, Levi9, FeelIT, Bytex, Expert Network, BeeNear, Fortech, ThinSlices, comunităților partenere FrontendHub și ITIST, dar și partenerilor media VIVA FM, Ziarul de Iași, Iași Fun, Wink, FabLab și Ziarul de ASII. 

Înscrierile sunt deschise până la data de 25 februarie, așa că FII Practic așteaptă cei mai pasionați și interesați participanți la traininguri inedite! 

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.