Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Laborator al Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, renovat cu sprijinul companiei Conduent - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Laborator al Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, renovat cu sprijinul companiei Conduent

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a inaugurat astăzi, 14 februarie 2019, sala Conduent HR Lab, de la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, care a fost renovată cu sprijinul companiei Conduent.
La evenimentul de inaugurare au participat prof. univ. dr. Mihaela ONOFREI – Ordonator de Credite al UAIC, Irina BUTNARU – Romania Country Lead & HRO Europe Operations – Compania Conduent, prof. univ. dr. Conțiu Tiberiu ȘOITU – decanul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, dar și studenți. De asemenea, au mai fost prezenți conf. univ. dr. Romeo ASIMINEI – directorul departamentului de Sociologie și Asistență Socială și Cristian George NISTOR – Marketing and Communication – Compania Conduent.
„Astăzi inaugurăm sala cu numărul 13 dintre cele modernizate cu ajutorul sponsorilor, ne bucură apropierea tot mai puternică dintre UAIC și companiile ieșene. Cred că am demonstrat că suntem un partener de încredere, nu doar prin calitatea absolvenților pe care îi pregătim ci și prin corectitudinea cu care gestionăm sumele sponsorizate. Mulțumim companiei Conduent pentru sprijinul constant oferit, suntem încrezători că această colaborare frumoasă va continua, întrucât parteneriatul cu mediul de afaceri este foarte important pentru noi.” – prof. univ. dr. Mihaela ONOFREI – Ordonator de Credite al UAIC
Renovarea a început la data de 21 ianuarie 2019 și a fost finalizată pe 10 februarie. Lucrările au presupus amenajări interioare, recondiționarea plafonului, montarea mochetei, dar și dotarea cu mobilier sau instalație de aer condiționat. Investiția a depășit suma de 75.000 de lei și a fost suportată integral de compania Conduent.
„Este o bucurie pentru noi să fim aici, să facem parte din viața studenților. Suntem conștienți că avem datoria de a veni mai aproape de mediul universitar, nu doar prin sponsorizări, dar și printr-o implicare mai activă în plan academic. Acest laborator, pe care îl inaugurăm astăzi împreună, îi va ajuta pe studenți să capete o perspectivă mult mai practică asupra resurselor umane. Vă mulțumim pentru tot ajutorul oferit în implementarea acestui proiect și vă garantăm că ne dorim să continuăm colaborarea.” Irina BUTNARU – Romania Country Lead & HRO Europe Operations – Compania Conduent
Inaugurarea sălii Conduent HR Lab reprezintă continuarea bunei colaborări dintre Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și mediul de afaceri. În ultimii doi ani, la UAIC au fost renovate și modernizate, cu sprijinul mai multor companii, zece laboratoare și trei săli de curs. Printre aceste companii se numără: Gemini CAD Systems, Amazon, Bitdefender, AquaSoft, Centric, Levi 9, Continental, Cegeka, Codeless, CRF Health, Go Daddy, Sevio, Xwiki, Banca Comercială Română și Conduent.
 

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Creativitate la locul de munca, pinmagazine

Modele actuale de management nu stimulează creativitatea la locul de muncă

Managerilor le place să vorbească despre a avea echipe creative, oameni creativi sau idei creative – dar cea mai mare parte din discursurile astea sunt goale de conținut. Așa cum confundăm „strategia” (care este o viziune pe termen lung) cu „operațiunile” (care este execuția de zi cu zi a strategiei), la fel confundăm adesea „asta a fost creativ!” cu „acesta este ceva care a făcut niște bani pentru noi, probabil dintr-un accident fericit.” 

Dragos Panainte, pinmagazine

2024 – Pledoarie pentru Reconectare

Iată-ne ajunși (și) la final de 2023. Un an provocator pentru culturile organizaționale – burnout, great resignation, quiet quitting & mental health – au fost