Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Invitație la PatriotFest 2023

PatriotFest-pinmagazine

Dragi prieteni,

Sunteți pasionați de explorarea spațiului sau de inteligență artificială sau aveți o altă idee inovatoare care poate fi folosită în domeniul apărării și securității naționale? Dacă ideea este maturizată cel puțin la stadiul de prototip funcțional, atunci vă invităm să vă înscrieți la PatriotFest 2023, la una din secțiunile de mai jos:

Secțiunea „Spațiu” 

Sunt potrivite aici idei care pot contribui la aprofundarea explorării spațiului cum ar fi: comunicații – echipamente și algoritmi, construire de sateliți – cube, small, componente de sateliți etc., lansatoare de sateliți, aplicații software și nu numai. 

Secțiunea „Inteligența Artificială” 

Sunt potrivite aici prototipuri funcționale bazate pe algoritmi de inteligență artificială, indiferent dacă algoritmul este dezvoltat de voi sau dacă ați folosit într-un mod inovativ algoritmi existenți, și credeți că proiectul poate fi utilizat pentru a crea o Românie mai sigură și mai prosperă. 

Secțiunea „Creativitate pentru Securitate” 

Sunt potrivite aici prototipuri funcționale în domenii precum autonomie, interfețe om-mașină, extinderea capabilităților umane, analiza și securitatea informațiilor sau orice alt domeniu care pot contribui la îmbunătățirea apărării și securității naționale. 

Date importante 

🔚 Termenul limită pentru înscrieri: 30 noiembrie 2023 

📑 Prezentarea proiectelor în fața juriului: 6 decembrie 2023 (*dată preliminară) 

🎉 Gala PatriotFest2023: 16 ianuarie 2024 (*dată preliminară) 

De asemenea, vă rugăm să diseminați aceste informații pentru a ne susține în unirea lumilor creatorilor și utilizatorilor de produse inovative pentru un viitor mai sigur și mai integrat tehnologic. 

Vă mulțumim,

Echipa PatriotFest

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Creativitate la locul de munca, pinmagazine

Modele actuale de management nu stimulează creativitatea la locul de muncă

Managerilor le place să vorbească despre a avea echipe creative, oameni creativi sau idei creative – dar cea mai mare parte din discursurile astea sunt goale de conținut. Așa cum confundăm „strategia” (care este o viziune pe termen lung) cu „operațiunile” (care este execuția de zi cu zi a strategiei), la fel confundăm adesea „asta a fost creativ!” cu „acesta este ceva care a făcut niște bani pentru noi, probabil dintr-un accident fericit.” 

Dragos Panainte, pinmagazine

2024 – Pledoarie pentru Reconectare

Iată-ne ajunși (și) la final de 2023. Un an provocator pentru culturile organizaționale – burnout, great resignation, quiet quitting & mental health – au fost