Publicația industriei TECH regionale

Achiziționează-ți biletul Early Bird pentru Agile Mammoths Games înainte să se epuizeze!

Agile Mammoth, pinmagazine

Timpul zboară, și odată cu el, șansa ta de a prinde un bilet Early Bird la Agile Mammoths Games 2024.

✨ Mai ai 3 zile să-ți asiguri locul la prețul redus, EARLY BIRD – 100 € + TVA.

Agile Mammoths Games nu este doar un eveniment, este o întreagă aventură, o competiție între echipe. Scopul principal constă în învățarea și consolidarea principiilor de Agile Project Management într-un cadru distractiv și dinamic. Tematică abordată în ediția din 2024 este inspirată de universul Agile Avengers!

Fiecare activitate reprezintă o dimensiune distinctivă a universului Avengers, corelată cu principiile Agile. Puterea Avengerilor se manifestă în colaborarea lor. 

Te vei alătura unei echipe care, pe durata întregii zile, va obține puncte și cunoștințe prin colaborare și muncă în echipă.

Alături de noi la eveniment îi vom avea pe Cliff Hazell – Founder of Cognician Group | Coach | Speaker | Author și Paul Klipp – Agile & Product Coach, iar pe parcursul zilei, vei avea posibilitatea de a alege activitatea la care vrei să participi:

 • Workshop-uri pe teme Agile susținute de: Dan Suciu – Senior Agile Coach, Sînziana Popa – SAFe Consultant, Florian Georgescu – Agile Coach, Ruxandra Banici – Senior Trainer, Robert Trandafir – Agile Transformation Coach, Emanuel Martonca – Pricing Strategist, Nicoleta Pfeffer-Barbela – Facilitator Certificat Mindfulness.
 • Sesiune Agile Coaching cu Bogdan Mureșan – Agile Strategist
 • Serious Games:
  • Agile Lego Game cu Roxana Stăneiu și Cristina Dragomir
  • Board Game – Before Mars cu Bogdan Moineagu (Abis Games) și Valentin Stoica
  • Simulate Agile – Scrum vs. Kanban cu Sergiu Pocan
 • Sesiuni Agile Talks moderate de Ciprian Sorlea, CTO Nordlogic, care îi are invitați pe Ioana Iusco – Senior QA Engineer @Mindera, Florian Georgesc – Agile Coach, Sergiu Pocan – Senior Trainer and more to come…

A două zi de eveniment, 29 martie,  va fi dedicată training-urilor de o zi, care se vor desfășura în paralel:

 • Building Products – From Vision to Commitments – trainer Bogdan Mureșan
 • POWER SKILLS – Navigating through the SDI multiverse… – trainer Alexandru Ionescu
 • Introduction to Flight Levels (level 2) – trainer Cliff Hazell

29-30 Martie

 • SAFe® TRAINING – The evolution of the Scrum Master role în Agile scaling (cu certificare) – trainer Sînziana Popa

Bilete pot fi cumpărate AICI!

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.