Publicația industriei TECH regionale

CONFERINTA IT CODECAMP TIMISOARA │ 14 OCTOMBRIE 2017

Sambata, 14 octombrie 2017, incepand cu ora 08:00, la Universitatea de Vest din Timisoara, va avea loc pentru prima data Conferinta Codecamp Timisoara – probabil cea mai mare conferinta din Romania pentru specialistii din IT.
Conferinta este precedata de doua zile de Master Classes pe 12-13 octombrie, sustinute de Dino Esposito, Developing ASP.NET Core Applications.
Accesul la conferinta, pe 14 octombrie, va fi gratuit, participantii trebuind doar sa se inscrie pe http://timisoara.codecamp.ro/#register. Sunt asteptati peste 500 de participanti – profesionisti IT, studenti si alte persoane interesate de tehnologie si antreprenoriat.
Vor fi sustinute peste 30 de workshop-uri si prezentari de catre speakeri internationali si romani, pe teme precum: architecture si software design, software development (Java, .Net, front end), DevOps, testing, project management si business analysis.
Anul acesta Codecamp (http://codecamp.ro) implineste 10 ani de activitate, ocazie cu care pe tot parcursul lui 2017 organizeaza o serie de 10 evenimente, in principalele centre IT din Romania. Ultimele 4 evenimente din 2017 sunt: Timisoara pe 14 Octombrie, Iasi pe 25 Octombrie, Cluj-Napoca pe 11 Noiembrie si Chisinau pe 25 Noiembrie.
Vizitati pagina web http://timisoara.codecamp.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/CodecampRO/ pentru mai multe detalii.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro