C

CONFERINTA IT CODECAMP TIMISOARA │ 14 OCTOMBRIE 2017

Sambata, 14 octombrie 2017, incepand cu ora 08:00, la Universitatea de Vest din Timisoara, va avea loc pentru prima data Conferinta Codecamp Timisoara – probabil cea mai mare conferinta din Romania pentru specialistii din IT.
Conferinta este precedata de doua zile de Master Classes pe 12-13 octombrie, sustinute de Dino Esposito, Developing ASP.NET Core Applications.
Accesul la conferinta, pe 14 octombrie, va fi gratuit, participantii trebuind doar sa se inscrie pe http://timisoara.codecamp.ro/#register. Sunt asteptati peste 500 de participanti – profesionisti IT, studenti si alte persoane interesate de tehnologie si antreprenoriat.
Vor fi sustinute peste 30 de workshop-uri si prezentari de catre speakeri internationali si romani, pe teme precum: architecture si software design, software development (Java, .Net, front end), DevOps, testing, project management si business analysis.
Anul acesta Codecamp (http://codecamp.ro) implineste 10 ani de activitate, ocazie cu care pe tot parcursul lui 2017 organizeaza o serie de 10 evenimente, in principalele centre IT din Romania. Ultimele 4 evenimente din 2017 sunt: Timisoara pe 14 Octombrie, Iasi pe 25 Octombrie, Cluj-Napoca pe 11 Noiembrie si Chisinau pe 25 Noiembrie.
Vizitati pagina web http://timisoara.codecamp.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/CodecampRO/ pentru mai multe detalii.

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.