Apel de participare
Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Institutul de Informatică Teoretică al Academiei Române și Extind Management S.R.L. Iași, organizează, sub auspiciile Academiei de Științe Tehnice din România, în zilele de 18-19 noiembrie 2016, în Sala Paşilor Pierduţi din Palatul Universitar de la Copou (Iaşi, Bd. Carol I, nr. 11), cea de a patra ediţie a workshopului „BringITon!”, în intenția de a stabili şi consolida parteneriate între mediul universitar de IT din România, investitori și companii de profil.
Organizatorii invită studenți, masteranzi, doctoranzi, postdoctoranzi, cercetători și cadre didactice din toate domeniile IT, cu proiecte care pot cointeresa parteneri industriali și potențiali investitori. Înregistrările online și urcarea rezumatelor proiectelor (pe situl Easychair: 1 pagină conținând o prezentare generală și o descriere a unui număr de scenarii de utilizare) trebuie făcute până la data de 29 octombrie 2016.
Proiectele selectate de Comitetul de Program vor fi prezentate sub formă de postere și demonstrații interactive în cadrul workshopului și vor fi publicate într-un catalog. Fiecare prezentare din catalog este limitată la 2 pagini, conform acestui template. Dintre proiectele prezentate ca postere și demonstrații în cadrul workshopului, un Comitet de Experți va selecționa cele mai reprezentative 20, considerate a avea un mare potențial de piață. Autorii lor vor avea ocazia să le prezinte în foarte scurte elevator pitches (3-4 min). Dintre ele, Comitetul de experți va selecționa 5 proiecte cărora li se vor acorda o atenție specială: într-o sesiune cu public, autorii acestor proiecte vor lucra alături de experți pentru dezvoltarea planurilor de afaceri. În final, cele mai bune 3 idei însoțite de planuri de afaceri vor fi premiate, iar autorii lor vor beneficia de un training gratuit de 3 luni într-un incubator de afaceri din Iași.
În cadrul workshopului va mai avea loc o conferință de presă, vor fi prezentate 3 tutoriale și un număr de mesaje invitate ale unor personalități științifice și antreprenoriale, precum și câteva povești de succes. Evenimentul se va încheia cu o masă rotundă cu tema: Mediul universitar față în față cu industria.
Date importante:
29 octombrie: înregistrarea online și urcarea în situl Easychair a rezumatelor proiectelor
3 noiembrie: primirea răspunsurilor din partea Comitetului de Program
7 noiembrie: trimiterea prezentărilor proiectelor care vor fi incluse în Catalog
18–19 noiembrie desfășurarea workshop-ului „BringITon!”
Pentru orice lămuriri suplimentare, vă rugăm, să ne scrieți pe adresa [email protected]. Vă așteptăm!
Carmen Ciulacu, CEO şi Co-fondator, Digital Stack – dezvoltator de cursuri personalizate de IT pentru angajaţi: „Oamenii sunt în centrul activității noastre. Am reușit să redefinim educația în IT din România”
Digital Stack a devenit, încă din 2019 – anul lansării, un partener esențial pentru companiile care își doresc să rămână competitive într-un mediu aflat în