Publicația industriei TECH regionale

Angajații companiilor membre ABSL au ajutat la amenajarea spațiului de joacă de la SOS Satele Copiilor din Capitală

Asociația Business Service Leader din România (ABSL), organizaţie cu 52 de companii membre din sectorul serviciilor de business, a amenajat cu sprijinul voluntarilor spațiul de joacă din cadrul SOS Satele Copiilor – din zona Floreasca. Bring joy to the Village” este un proiect de CSR prin care ABSL susține atât financiar cât și cu resurse umane o organizaţie nonguvernamentală cu sediul în aceiaşi comunitate – zona Floreasca – Pipera.
Pentru a transforma curtea organizaţiei într-un loc în care 45 de copii rezidenţi să se poată juca în siguranţă, peste 150 de voluntari, angajați sau colaboratori ai companiilor membre, au lucrat sâmbătă, timp de 7 ore. Astfel, aceştia au eliberat spaţiul de lângă terenul de sport şi tribuna de vegetaţie şi pietre, au demontat şi vopsit tribuna, nivelat terenul, curăţat şi vopsit mesele de ping-pong, consolidat, vopsit şi înlocuit pereţii căsuţei din copac.
SOS Satele Copiilor din București se întinde pe o suprafață de aproximativ 5 ha, iar spațiile pe care ABSL împreună cu voluntarii săi le-au amenajat, înfrumusețat și le-au făcut funcționale (spațiu de joacă, terenuri sportive ș.a.), reprezintă o parte importantă din această suprafață.
“Implicarea ABSL în proiecte de responsabilitate socială reprezintă o prioritate pentru noi. Acesta este şi motivul pentru care susţinem un proiect educaţional atât de important pentru comunitatea noastră precum cel de Master în Business Services şi pentru care colaborarea cu SOS Satele Copiilor, vecinii noştri, va continua cu activităţi de mentorat, donaţii şi sprijin în strângerea de fonduri”, declară Cătălin Iorgulescu, vicepreședinte ABSL România.

Despre Asociația Business Service Leader (ABSL)

Asociatia Business Service Leaders în România este cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul de business services, adunând în componența sa cele mai importante companii din piață care își desfășoară activitatea în domenii precum Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Information Technology Outsourcing (ITO), Research and Development (R&D).
Rolul ABSL România este de a susține expansiunea sectorului de Business Service și transformarea acestuia într-un vector important al creșterii economice a României. Asociația își atinge obiectivele prin facilitarea colaborării principalilor jucători, angajarea autorităților și grupurilor de interes în dezvoltarea aspectelor operaționale cheie ale industriei.  
Din  ABSL România  fac parte atât companii autohtone, cât și multinaționale de profil, lideri regionali și globali precum: Accenture Services, Allianz Worldwide Partners, APT Resources & Services, Arvato Services Romania, Avision Young, Be Think Solve Execute, Capgemini, Central Europe Technologies, Connections Consult, CRH Ciment Romania, DB Schenker, DB Technologies, Deloitte Audit,  DXC Technology, Ernst & Young, Eucom Business Language, Genpact Romania, Global Remote Services, Goodyear Dunlop Tires Operations Romania, H Group IT Expert, HP Enterprise, HP Inc Romania, InterGlobe Technologies, Luxoft Professional Romania, Mazars Consulting, Microfocus, Microsoft Romania, Michelin Business Services, Mood Media, Office Depot Service Center, OMV Petrom Global Solutions, Optima Solutions Services, PwC Romania, Process Solutions, Procter & Gamble Marketing Romania, Renault Business Services, Samsung SSCE, SCC Services Romania, SELIR, Societe Generale European Business Services, Stefanini Romania, Suvoda Software, TELUS International, TMF/UCMS Group Romania, UniCredit Business Integrated Solutions, Valoris Center, Vauban IT, Veeam Software, Vodafone Shared Services Romania, Webhelp, Wipro Technologies și WNS Global Services Romania.
De asemenea, ACCA, COS, Fine Law, HAYS, I Future, JLL, KPMG, SKANSKA și Steelcase susțin ABSL în calitate de parteneri strategici ai asociației.
 
Dacă vrei să afli mai multe despre industria de IT & Outsourcing și nu numai, click aici.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.