Publicația industriei TECH regionale

ABSL vă invită la cea de-a 5-a ediție a Conferinței Anuale a Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România

Pe 14 noiembrie, va avea loc cel mai mare eveniment din industria serviciilor de afaceri din România.
Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), organizație care reprezintă sectorul local de servicii pentru afaceri, va organiza, la București, cel mai important eveniment de profil al acestui an. Cea de-a 5-a ediție a conferinței anuale ABSL va avea loc în data de 14 noiembrie 2017, la Hotel Radisson Blu.
Pentru ediția din acest an sunt asteptați peste 500 dintre cei mai importanți lideri și reprezentanți ai companiilor de prestigiu care își desfășoară activitatea în domeniile serviciilor partajate, externalizării proceselor de afaceri, externalizării tehnologiei informaționale, cercetării și dezvoltării.
Tematica conferinței din acest an este: “Shifting Perspectives. Envisioning the New World”, temă influențată de schimbările accelerate din ultima perioadă din domeniul tehnologiei.
Aceste schimbări determină transformări ireversibile ale pieței și industriei din intreaga lume. Tehnologia și automatizarea influențează semnificativ modul în care se acționează, gestionează și sunt livrate în prezent serviciile. Astfel, în cadrul conferinței se vor discuta modalitățile cele mai eficiente pentru ca industria să se reinventeze, repoziționeze, să își schimbe abordarea și perspectiva, astfel încât să aducă beneficii atât angajaților, cât și performantei sectorului în general.
Conferința urmărește să creeze un spațiu în care participanții pot explora și adopta transformările tehnologice și posibilitățile pe care noua eră digitală le deschide, asumându-și rolul de jucători activi în modelarea viitorului.
În cadrul Conferinței ABSL va fi prezent și renumitul speaker Dr Max McKeown, unul dintre cei mai apreciați mentori în inovație. Acesta ne va vorbi despre strategiile personale pe care le putem dezvolta pentru a modela viitorul; despre abilitatea oamenilor de a învăța, de a se conecta la viitor prin schimbările pe care le putem face azi.
În prezent, sectorul de servicii pentru afaceri reprezintă unul dintre cei mai importanti angajatori și creatori de noi locuri de muncă din economia românească. Sectorul autohton pune la dispoziție o gamă variată de servicii atât clienților locali, cât si celor din Europa, America de Nord, America de Sud, Africa, Asia Pacific și Orientul Mijlociu.
Pentru mai multe informații legate de agenda evenimentului puteți accesa site-ul asociației: www.absl.ro. Înregistrarea la eveniment se poate face accesând acest link.
Până pe 15 septembrie, doritorii interesați să participe la cea mai importantă conferință de profil a anului organizată în București pot profita de oferta Early Bird (100 Euro/bilet).
Decernarea premiilor ABSL, pentru companiile cu proiecte si performante deosebite in industrie va avea loc intr-un eveniment dedicat, programat pentru inceputul anului viitor.
Din ABSL Romania fac parte atât companii autohtone, cât și multinaționale de profil, leaderi regionali şi globali precum: Accenture Services, APT Resources & Services, Allianz Worldwide Partners Romania, Be Think Solve Execute, Telus International, Capgemini, Central Europe Technologies, CRH Ciment Romania, Connections Consult, DB Schenker, Deloitte Audit, Ernst & Young, Eucom Business Language, Genpact Romania, Global Remote Services, HP Enterprise, HP Inc Romania, Luxoft Professional Romania, Mazars Consulting, Mood Media, Microsoft Romania, Office Depot Service Center, Optima Solutions Services, PwC Services, Process Solutions, Procter & Gamble Marketing Romania, Renault Business Services, Samsung Romania, SCC Services Romania, SELIR, Societe Generale European Business Services, Stefanini Romania, TMF/UCMS Group Romania, UniCredit Business Integrated Solutions, Valoris Center, Vauban IT, Veeam Software, Vodafone Shared Services Romania, Webhelp, Wipro Technologies și WNS Global Services Romania.
Partenerii strategici ai asociaţiei sunt: ACCA, Fine Law, KPMG, COS, SKANSKA, iFuture și HAYS. Parteneri media: ANIS, Outsourcing Today, PIN Magazine și The Diplomat.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).