Publicația industriei TECH regionale

Lansare de carte – „Povestea de la colțul mesei” de Cătălin Mahu

Cătălin Mahu a lansat, cu ocazia a 20 de ani de activitate în cel mai longeviv lanț de restaurante din București și în calitate de autor, cartea „Povestea de la colțul mesei” , volum ce reprezintă o colecție de memorii antreprenoriale semnate de fondatorul primei rețele de restaurante cu capital românesc.

Lanțul La Mama, ce operează în prezent 6 restaurante, a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de peste 4,4 milioane de euro și numără 230 de angajați, din care 74 au o vechime de la 5 până la 20 de ani în cadrul companiei.

La Mama s-a impus pe piața românească prin tradiție, autenticitate, o bucătărie citadină reinterpretată și inovație, fiind prima companie din România care a implementat sistemul de carduri de loialitate electronice, iar din 2007 dispune de serviciul home delivery.

––––––––––––––––––––––––––––––

Vino sa il intalnesti personal la Fab Lab Iasi!

Când? -» sâmbătă, 28 februarie
La ce oră? -» 18:30

Link eveniment aici:
https://www.facebook.com/events/3086750384693246/

––––––––––––––––––––––––––––––

Link înscrieri: https://app.eventway.io/e/lansare-carte-povestea-de-la-coltul-mesei-la-iasi

Distribuie și tu:

RECOMANDATE

Articole similare

7 ani de #FabLab în Iași

Asociatia Fab Lab Iași sărbătorește 7 ani de la deschiderea primului său spațiu de coworking, timp în care a devenit un catalizator al inovației tehnologice,