Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
𝐓𝐮 câte vieți poți salva printr-o linie de cod? Descoperă la Challenge Accepted CODVIDHACK! - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

𝐓𝐮 câte vieți poți salva printr-o linie de cod? Descoperă la Challenge Accepted CODVIDHACK!

Cum te-ai simți să știi că 𝐢𝐝𝐞𝐞𝐚 𝐭𝐚 îi poate ajuta pe cei care luptă în prima linie cu pandemia COVID-19? Poți tu, printr-o linie de cod (generic vorbind) să schimbi viața oamenilor care astăzi se confruntă cu grele încercări?

Cum ar fi să dăruiești – prin timpul, abilitățile și expertiza ta – șanse reale celor care nu le au? Sunt lucruri despre care poți să vorbești mai puțin, dar pentru care poți să faci mai mult.

Poți mai ales acum, când un maraton de codare se dedică exclusiv dorinței de a limita sau chiar înlătura efectele pandemiei COVID-19 asupra vieții oamenilor. 

Prin Challenge Accepted COVIDHACK 2020, un eveniment organizat de Școala informală de IT, în parteneriat cu Acceleratorul de Business BCR – InnovX & Google Atelierul Digital, tehnologia modernă devine un aliat puternic pentru găsirea soluțiilor reale care schimbă vieți. Anul acesta, provocarea lansată de Școala informală de IT își continuă tradiția prin cea de-a șasea ediție a hackathonului care generează schimbări în societate și care are, de data aceasta, un format 100% online

În 8 – 9 – 10 mai, timp de 3 zile, cu pasiune, perseverență și curaj, se deschid noi perspective de proiecte IT care pot avea un impact real, uriaș, pozitiv în viața oamenilor. Împreună, 20 de echipe formate din 100 de hackeri și 20 de mentori, în doar 48 de ore de codare, vor demonstra că o linie de cod poate face – cu adevărat –  lumea un loc mai bun. Proiectele antrenează 3 obiective: save lives, save the health system, save businesses și adresează adevăratele nevoi ale oamenilor, care au ocazia de a le exprima în contextul informal al maratonului de codare.

Dacă reprezinți o instituție/ o companie/ un ONG, înscrie în competiție problema/nevoia cu care te confrunți în această perioadă, a pandemiei COVID-19.

Dacă ai cunoștințe în programare, testare, analiză de business sau în altă arie a IT-ului, înscrie-te la maratonul de codare, și contribuie la dezvoltarea soluțiilor software.

Dacă ești senior în IT și ai experiență în coordonarea echipelor, înscrie-te ca mentor pentru una din echipele multidisciplinare de la Challenge Accepted.

Școala informală de IT oferă, în mod sistematic, motivația acelui „pot”. Zi de zi, prin cursurile de IT, îi inspiră, îi motivează, îi învăță și îi mentorează pe toți cei care au credința că o pot lua de la capăt într-o nouă industrie. În plus, an de an, găsește rezolvări și dă mai departe perspective noi într-o ștafetă de provocări curajoase, prin Challenge Accepted, un maraton de codare pentru comunitate.

 Pentru că școlile trebuie să ne crească aripi.

Oriunde te-ai afla, timp de 3 zile, în 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝟖-𝟗-𝟏𝟎 𝐦𝐚𝐢: 

TU poți <<printr-o linie de cod>> să salvezi vieți. Mii. Sute de mii. Înscrierile sunt deschise pe https://challenge.scoalainformala.ro, atât pentru instituții, companii și ONG-uri, care vor să adreseze nevoile reale pe care le au în acest moment, cât și pentru mentori și hackeri doritori să dea mai departe din experiența lor în comunitatea în care trăiesc.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Creativitate la locul de munca, pinmagazine

Modele actuale de management nu stimulează creativitatea la locul de muncă

Managerilor le place să vorbească despre a avea echipe creative, oameni creativi sau idei creative – dar cea mai mare parte din discursurile astea sunt goale de conținut. Așa cum confundăm „strategia” (care este o viziune pe termen lung) cu „operațiunile” (care este execuția de zi cu zi a strategiei), la fel confundăm adesea „asta a fost creativ!” cu „acesta este ceva care a făcut niște bani pentru noi, probabil dintr-un accident fericit.” 

Dragos Panainte, pinmagazine

2024 – Pledoarie pentru Reconectare

Iată-ne ajunși (și) la final de 2023. Un an provocator pentru culturile organizaționale – burnout, great resignation, quiet quitting & mental health – au fost