Publicația industriei TECH regionale

YOXO anunță lansarea magazinului online ce aduce clienților telefoane la liber cu preț minimal

YOXO, primul abonament de mobil 100% digital, anunță lansarea magazinului online, de unde clienții pot cumpăra telefoane libere de contact la prețuri competitive. În plus, cei care aleg să devină clienți YOXO au parte de super beneficii la portare.

Telefoane și produse la liber cu preț minimal

Lansarea magazinului online YOXO aduce clienților produse, oferte și noi funcționalități adaptate nevoilor lor, în linie cu direcția strategică a brandului YOXO – servicii digitale de top la preturi minimale, fără obligații contractuale, totul într-o aplicație mobilă.

De acum, clienții YOXO vor putea cumpăra direct din aplicație o gama variată de telefoane, accesorii și obiecte conectate, la liber, fără grija reînnoirii sau prelungirii abonamentului.  Aceștia pot modifica sau renunța oricând la abonamentul YOXO și au control total asupra resurselor lor.

Clienții YOXO pot cumpăra simplu și rapid direct din aplicație telefoane noi sau pot opta pentru un telefon recondiționat prin intermediul căruia susțin un comportament mai responsabil față de natură și se pot bucura de un raport calitate-preț foarte avantajos. De exemplu, clienții au parte de telefoane premium la prețuri accesibile, precum Samsung Galaxy A33 ce vine cu o reducere de 500 lei, Apple Iphone X 64GB, recondiționat, disponibil la prețul de 1430 lei, redus de la 2353 lei sau Iphone 12 64GB ce beneficiază de o reducere de 752 de lei.

Telefoanele recondiționate oferite de YOXO trec printr-un proces riguros de verificare, realizat la cele mai înalte standarde de către Recommerce, companie specializată în recondiționarea dispozitivelor și pregătirea acestora pentru utilizarea în siguranță de către noii proprietari. În urma acestui proces, telefoanele sunt repuse la vânzare online într-o stare perfectă de funcționare, la un preț redus semnificativ față de varianta nouă a aceluiași model, contribuind în același timp la reducerea impactului deșeurilor electronice asupra mediului înconjurător.

De asemenea, în portofoliul magazinului, majoritatea telefoanelor sunt compatibile cu eSIM, tehnologie ce simplifică procesul de activare a unui abonament YOXO și reduce consumul de resurse. Telefoanele din magazinul YOXO nu sunt codate în rețeaua Orange, excepție fac smartphone-urile din gama Apple, ce pot fi decodate gratuit în orice magazin Orange.

Clienții noi YOXO se bucură și de o super ofertă la portare, disponibilă tuturor abonaților de servicii mobile, indiferent de rețeaua din care provin. Aceștia au parte de minute și SMS-uri naționale nelimitate, dar și de GB de la 50 la 150 cu 0 lei în prima lună. Întreg procesul de portare se întâmplă complet digital direct din telefon, fără a fi necesară deplasarea în magazine, efectuarea de apeluri în call center sau prezentarea de hârtii și documente.

“Așa cum ne-am obișnuit deja clienții, continuăm seria lansărilor de noi funcționalități și beneficii, toate bazate pe feedbackul celor care folosesc serviciul. De aceea, am lansat magazinul online YOXO de unde clienții pot cumpăra telefoane și produse libere de contract la prețuri foarte atractive, direct din aplicație. Acestă lansare este doar un pas din strategia noastră de a oferi servicii digitale de telecom complete, printr-un proces transparent și în controlul clienților. Lucrăm în continuare să dezvoltăm acest magazin cu noi funcționalități care să facă procesul de cumparare și mai facil și mai avantajos. Vă invităm astfel să ne urmăriți pe yoxo.ro pentru a afla ultimele noutăți și beneficii.” a declarat Pierre-Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer, Orange România.

Mai multe informații și cele mai bune oferte pentru telefoane, accesorii și obiecte conectate, sunt disponibile pe yoxo.ro/magazin/

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.