Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
WINE TECH - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

WINE TECH

Salut! Sunt Yvona Mardare și te invit la #FabLabIasi, să trăim o nouă experiență cu și despre vin – WineTech.

Eu și echipa mea vom transforma acest spațiu într-o zonă de Wine Festival, în care fiecare participant va putea degusta peste o sută de vinuri!

Odată ce vei păși aici, vei simți neapărat nevoia să rămâi pâna la final, pentru a putea degusta toate vinurile si bunatațile alese cu grijă, pentru această zi.

Cuvintele cheie ale noului concept sunt:
Vin, Relaxare, Socializare, Food Corner si…Tehnologie.

Care ar putea fi legătura dintre vin și lumea digitala? În primul rând revoluția tehnologică recentă a îmbunătățit enorm calitatea vinului. De la folosirea dronelor pentru a proteja și monitoriza via până la temperaturile controlate din crame și aplicațiile care printr-o simplă scanare a etichetei îi permit consumatorului să verifice calitatea, prețul și tipul unui vin. Suntem înconjurați de tehnologie iar lumea vinului nu va mai fi niciodată la fel.

O serie de IT-iști de succes atât la nivel internațional cât și la noi în țară s-au retras din fața calculatorului folosind algoritmii din programare și gândirea analitică pentru a crea un vin care să revoluționeze gustul consumatorului. Un consumator informat, educat și modern care a contribuit la creșterea comerțului online de vin cu 600% din 2006 până acum atingînd o valoare de 4.3 miliarde euro. 11% din vinul cumpărat în UK este achiziționat online în timp ce în Italia doar 0.2% ceea ce înseamnă un imens potențial de creștere pe acest segment. Deja marile magazine online care vând fie vin foarte ieftin, fie vin foarte cunoscut, întâmpină o concurență serioasă din partea magazinelor online boutique care se concentrează pe o selecție atentă a vinurilor de calitate, pe un palier de preț mai generos.

500.000 de utilizatori își publică zilnic opiniile despre vinuri folosind o aplicație care a construit cea mai mare comunitate a consumatorilor de vin având peste 10 milioane de membri. Niciodată cramele nu au avut o expunere mai mare însă, în același timp, niciodată nu au mai fost atât de multe crame producând un vin atât de bun calitativ. Cea mai mare influență asupra consumului de vin o au părerile criticilor și a prietenilor pasionați de domeniu, deciziile de cumpărare fiind prea puțin influențate de reclame. Toate acestea în contextul în care 50% dintre consumatori ar distinge foarte greu un vin care costă 3 euro, de unul care costă 25. (sursa: https://www.slideshare.net/gummyindustries/5-digital-trends-in-the-wine-market-77208341)

E timpul ca toate aceste aspecte să fie puse în discuție și să cunoaștem atât oamenii din lumea vinului cât și pe cei din lumea tehnologiei. O tehnologie omniprezentă, un comerț online în plină dezvoltare, canalele de distribuție în continuă transformare și o abordare personalizată prin intermediul social media. Adică WineTech.

Bilete online: http://yvonamardare.ro/winetech/
Pret: 60 lei
Tu vii?
Eu vin!

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.