Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Vitacom Electronics:sectorul construcțiilor susține piața de electro-retail din Iași

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Vitacom Electronics: sectorul construcțiilor susține creșterea pieței de electro-retail din Iași

Piața construcțiilor din Iași s-a raliat în 2017 trendului național de dezvoltare, pe fondul creșterii consumului și  încrederii investitorilor în economie, dar și a cererii crescute din partea clienților finali. Creșterea a fost raportată mai ales pe segmentul rezidențial, acolo unde dezvoltatorii au construit aproximativ 3.000 de noi locuințe în Iași și în zonele limitrofe – Miroslava, Poiana Lupului și Ciurea.
Această creștere a influențat pozitiv afacerile Vitacom Electronics din regiune, unul dintre jucătorii de tradiție de pe piața de electro-retail. Așadar, compania a înregistrat în 2017 un volum al vânzărilor de aproximativ 8.500 de produse comercializate, peste 50% dintre acestea adresându-se segmentului rezidențial.
Categoriile de produse cele mai solicitate atât de constructori, cât și de clientul final, vin din partea de conectică, iluminat, securitate, smart living şi timp liber. O cerere foarte mare a fost raportată pentru camerele video de supraveghere, peste 1.000 de unități comercializate anul trecut. De asemenea, becurile cu LED sau halogen și cablurile de date FTP și UTP au înregistrat vânzări peste media obișnuită.
În ceea ce privește sezonalitatea, creșterea volumelor din vânzări a coincis cu sezonul construcțiilor, fără a exclude lunile octombrie și noiembrie, atunci când noile locuințe au fost date spre folosință.
Pentru anul 2018, Vitacom Electronics vizează o creștere de cel puțin 20% a volumelor pentru reprezentanța din Iași, respectiv peste 10.000 de articole și produse comercializate. Obiectivul companiei este ca peste 50% din acest volum să fie reprezentat de produsele pentru segmentul rezidențial, în linie cu rezutatele din 2017.

Despre Vitacom Electronics

Vitacom Electronics este prezentă pe piața locală din 1991, oferind produse și accesorii electronice competitive și avantajoase pentru clienții finali, fapt susținut de distincția International Gold Star for Quality, precum și de numeroase titluri acordate de Camerele de Comerț și Industrie.
Portofoliul companiei cuprinde două branduri proprii, WELL și CHROME, recunoscute la nivel național și internațional, precum și produse aparținând unor branduri  recunoscute la nivel Mondial, precum: GP Batteries, Konig, Valueline, HQ, Maxell, Goobay, Fixpoint, NGS, Trevi, Apacer, Mercusys, K&M, Powerwalker, Skross.
Dacă vrei să afli mai multe despre ce se întâmplă în industria din Iași și nu numai, click aici.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.