V

Vineri începe Târgul de Cariere, cel mai mare eveniment de recrutare din Iași

Peste 600 locuri de muncă, 50 companii și un turneu League of Legends în cele două zile de eveniment

În perioada 11-12 octombrie, la Palas Mall, are loc ediția de toamnă Târgul de Cariere, cel mai complex eveniment de recrutare din regiune, la care participă peste 50 companii din domenii diverse și peste 7500 candidați. În premieră pentru Iași, evenimentul va include și un turneu de esports. Orarul de desfășurare este: vineri : 10:00-19:00 și sâmbătă 12:00-18:00.

Companiile venite să recruteze la Târgul de Cariere sunt din domenii diverse, de la Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, până la Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism și Contabilitate, oferind împreună peste 600 locuri de muncă. “Giganții Amazon Web Services și Michelin se numără printre companiile prezente la eveniment, oferind posibilități de angajare atât pentru tineri absolvenți cât și pentru angajați cu experiență pe piața forței de muncă. “ a declarat Mihai Ivanov, branch manager Târgul de Cariere. 

Printre angajatorii la eveniment se numără și companii cu renume internațional, precum Amazon Web Services (Franța), JKS (Danemarca), Art of Hospitality (Italia) și Michelin România. De asemenea, vor fi prezente și companiile: SCC Services, Azomureș, HCL, Veo Worldwide Services, Vezuvian, CER Cleaning Equipment part of Kaercher Group, Universal Alloy, Procter & Gamble, Delphi Technologies, Accenture, ArcelorMittal Tubular Products Iași, Alten și Arcadia Medical Center. “Oferta de locuri de muncă în acest sezon este foarte variată, căutându-se ingineri, contabili, mid level managers sau chiar graficieni “, a declarat Stanca Potra, PR Manager Târgul de Cariere.

În premieră pentru Iași, Târgul de Cariere aduce un turneu de esports: League of Legends, parte din conceptul “Digital Crusade”, cea mai complexă rețea de evenimente de gaming din România. Aceasta reprezintă următorul pas în evoluția seriei ”Gaming Tournaments”, implementată inițial de Târgul de Cariere în toamna anului 2018 la Cluj Napoca și care, împreună cu Transylvania Esports, a luat amploare, în prezent adresând 6 locații diferite în România și Republica Moldova. Se estimează participarea a zeci de echipe sau jucători individuali, dintre cei mai competenți, dar și amatori, cu peste 100 de oameni implicați activ și peste 500 de participanți din public, special veniți pentru a fi parte din joc. 

Recrutarea în cadrul Târgul de Cariere se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Iași.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova. Activitatea companiei a început în 2006, în Cluj Napoca, ajungând să ofere, după un deceniu de activitate, cea mai răspândită și eficientă soluție de recrutare din țară. Evenimentele desfășurate în cele șapte orașe: Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna) au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial. 

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.